11 mars, 2019

Observera att kampanjen endast gäller vid köp från Apoteket AB.

 

Våra husdjur och bästa vänner har rätt att må bra. Därför samarbetar just nu Bayer Animal Health och Apoteket för att stödja Djurens Vänner, och vår verksamhet!

För varje köpt avmaskningsprodukt från Drontal-serien* eller Seresto fästinghalsband sponsrar man Djurens Vänner och ger kunden chansen att hjälpa hemlösa katter till ett nytt hem.
Djurens Vänner bedriver djurhem över hela Sverige, där hemlösa och övergivna katter tas om hand och omplaceras. Alla katter som kommer in får den vård de behöver för att återhämta sig och bli friska innan de omplaceras till ett nytt kärleksfullt hem.

Därför stöder man Djurens Vänner
En djurskyddsförening är djurens fackförening. De för djurens talan. En stark djurskyddsrörelse är det bästa stöd vi kan ge djuren. Djurens Vänner är en ideell rikstäckande organisation som i dagsläget består av 16 olika lokala djurskyddsföreningar.
Som djurskyddsförening har Djurens Vänner flera verksamhetsområden, bland annat verkar dem för att upplysa och informera om djurs behandling men de tar även hand om och omplacerar katter. Att värna om djurens rättigheter innebär stort engagemang och arbete från Djurens Vänner.
Att ge vård och skydd till djur ligger oss varmt om hjärtat. Därför ser vi det som en självklarhet att våra produkter kan bidra till att hjälpa fler fyrbenta vänner. Och därför sponsrar vi till Djurens vänner varje gång du köper Seresto fästinghalsband eller en avmaskningsprodukt från Drontal-serien.

Alla köp via Apoteket
Vid köp av Seresto vet. och Drontal-serien på Apoteket stöttar du samtidigt Djurens Vänner, samtidigt som du skyddar din hund eller katt mot parasiter.
Som djurägare kan man vara med och bidra till att Djurens Vänner kan fortsätta sitt viktiga arbete.
Vid varje köp av Seresto fästinghalsband eller en avmaskningsprodukt från Drontal-serien går 15 respektive 5 kronor oavkortat till Djurens Vänner. Genom att själv skydda din hund eller katt mot parasiter kan du som djurägare också bidra till att skydda och värna om fler djur som behöver hjälp.

Kampanjen gäller hela 2019!

Bayer Animal Health