14 maj, 2021

Nu är anmälan till årets upplaga av det populära evenemanget öppen. För varje katt som deltar i Agria Kattparad 29-30 maj skänker Agria 10 kronor till hemlösa katter. Anmäl dig idag och gör en insats för katter som behöver hjälp till ett bättre liv.

Ett digitalt välgörenhetsarrangemang med katterna i fokus

Agria Kattparad är ett välgörenhetsarrangemang med katterna i fokus – i samarbete med katthem över hela landet. Förra året när den digitala paraden anordnades för första gången var uppslutningen enorm. Nu när det är dags för parad igen helgen 29-30 maj hoppas vi att engagemanget blir minst lika stort.

– Trots att katten har gjort en fantastisk klassresa finns det fortfarande alldeles för många katter som behöver trygghet, ett eget hem och någon som älskar dem, säger Patrik Olsson affärsområdeschef sällskapsdjur, Agria Djurförsäkring.

Agria skänker bidrag till katthemmen

Det är gratis att delta i Agria Kattparad. För varje deltagare skänker Agria 10 kronor till förmån för hemlösa katter till katthem i hela landet. Helgen den 29-30 maj är det dags att ladda kameran och filma eller fotografera när katten promenerar några steg i hemmet eller utomhus.

Alla kattägare och katter är välkomna att vara med i Agria Kattparad och bidra till att fler katter får trygga kärleksfulla hem.

Så här går Agria Kattparad till:

  • Anmäl dig gratis här (Det behövs för att ditt deltagande ska räknas!)
  • Locka din katt att gå en sväng inomhus eller utomhus någon gång under veckoslutet 29-30 maj. Filma en snutt eller ta en bild som bevis
  • Dela din film eller bild på katten i sociala medier med hashtagen #agriakattparad och skriv att du deltar i Agria kattparad
  • Agria skänker 10 kronor för varje deltagare till katthemmens viktiga arbete för att hjälpa hemlösa katter

Var och när?

Datum: Lördag & söndag 29-30 maj.
Tid: När katten är sugen på att hitta på något.
Plats: Inomhus eller utomhus – välj själv! Det är en digital parad så du deltar hemifrån.

Anmäl dig till Agria Kattparad 2021 här