Kön: Hane
Beskrivning:

Batman! Kungen av katthemmet! Allas vår Läderlappen. Ja för oss behöver han ingen mer beskrivning men för er kommer ändå en liten sammanfattning av en stor personlighet.

Batmans husse blev hemlös i slutet av sommaren och Batman landade då hos oss. Han var gravt överviktig och vägde över 8 kilo. Batman är visserligen en stor hankatt men flera av hans kilo måste bort för att han ska kunna må bra och leva länge. Hans viktnedgång går bra hos oss och han är endast redo för flytt till en familj som tar hans diet på allvar och vill fortsätta med specialkost.

Batman är en otroligt sällskaplig katt som bufflar sig fram för att få kärlek till max. Han stångas, knuffas och dreglar. Det går inte att ignorera honom. Helst vill han vara mycket nära. Han behöver en erfaren kattmänniska som ny kompis, som kan avbryta goset i tid då Batman gillar att långsamt ta ett litet tag med tänderna och försiktigt gnabba till när han är som mysigast. Med tanke på hur stor han är kan säkert mindre vana bli rädda. Han ska därför inte bo med barn och eftersom han stjäl all mat så ska han heller inte bo med annan katt. Den som får Batman som sin vän får en på miljonen.