Det finns många sätt att visa sitt stöd för Djurens Vänner och våra djur, nedan hittar du några av dem.

Stödmedlem

Genom att bli stödmedlem stödjer du oss inte bara ekonomiskt utan framför allt genom att göra oss till en starkare förening som kan påverka samhällets orättvisor mot djuren. Du får dessutom vår fina medlemstidning fyra gånger per år, samt information direkt hem när vi ska ha olika evenemang såsom loppmarknader och årsmöte.
Enskild stödmedlem: 150 kr/år
Familj: 200 kr/år

Observera att avgifter som betalas in före den 1 oktober avser medlemskap för innevarande år. Avgifter som betalas in från och med den 1 oktober till och med den 31 december avser medlemskap för nästkommande år. Om du önskar avvika från detta ombeds du vänligen skriva vilket medlemsår din betalning avser.

KLICKA HÄR FÖR INFORMATION OM MEDLEMSKAP

Vid frågor om ditt medlemskap, kontakta Jennifer Jarl på:

jennifer.jarl@djurensvanner.se 

Donera pengar

Att driva en ideell förening för djur som har det svårt är mycket kostsamt, men tack vare generösa gåvor och arv klarar vi att driva verksamheten vidare.
Föreningen är mycket tacksam för alla gåvor och arv som kommer in, stora som små. Tack vare dessa och våra eldsjälar kan vi driva vårt viktiga arbete vidare!
Det finns flera olika sätt att donera: KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION

Donera saker och/eller tjänter

På ett djurhem finns det alltid mycket att köpa in och mycket att göra! Här hittar du en länk till vår aktuella önskelista.
TILL ÖNSKELISTAN

Arbeta ideellt

Vi behöver hjälp av ideella inom många olika områden. Detta kan var allt från att hjälpa till när vi har Öppet Hus eller hjälpa till med utskick till att sprida material eller informera på hund- och kattutställningar.
Är du intresserad och vill veta mer, läs mer här.

Arv och testamente

Om du väljer att donera via ditt testamente så är det viktigt att det framgår att arvet ska gå till Djurens Vänner Skåne. Tänk också på att det alltid är bra att ha med föreningens organisationsnummer: 846000-1095.

Kontakta gärna vår ordförande Fredrik Malmgren om du har frågor kring att skriva ett testamente till förmån för Djurens Vänner. Tel: 0708-12 60 88 eller fredrik.malmgren@djurensvanner.se