Nyligen omplacerade

Följande djur har fått nya hem och är inte aktuella för omplacering.

Bonnie & Clyde

1 oktober, 2023

Bonnie och Clyde! Mysigare katter får man leta efter.  Detta är två lugna individer som älskar att mysa och bli klappade. Båda två är chipade, vaccinerade och kastrerade. Detta radarpar trivs så bra ihop att vi placerar dessa tillsammans.

 

Bonnie

Cocos

1 oktober, 2023

Cocos är en liten dam som är full av kärlek! Från första stunden som hon kom till oss har hon inte varit annat än mysig, glad och kärleksfull. Cocos är kastrerad, vaccinerad och ID-märkt och redo att adopteras ut.

Cocos är inte alltid förtjust i andra katter så hon adopteras helst till ett hem utan andra katter.

 

Sam

1 augusti, 2023

Sam kommer ursprungligen från Gnosjö där hans hem brann ned och hans tidigare matte tragiskt omkom. I samarbete med Djurens Vänner Värnamo togs han in på vårt hem och har sedan midsommar bott här. När Sam kom var han väldigt skärrad av allt som hade hänt och det tog ett tag innan han vågade sig fram och började utforska sin nya omgivning. Nu har han mjuknat och funnit sig i att bo här på hemmet och har börjat visa lite personlighet.

Han är en ganska snackig grabb som definitivt låter mycket när det väl är matdags. Han är en  kontaktsökande individ som gärna blir klappad. Han håller på att utvecklas till en oerhört mysig katt!

Mysigt med kli

 

Bianca & Sissi

27 juli, 2023

Bianca och Sissi är mor och dotter. De kom tillsammans till oss efter att ha levt ett svårt liv utomhus. Båda två är lite försiktiga av sig men mjuknar snabbt när man väl lär känna dem. Båda två är oerhört tillgivna och mysiga och spinner ljudligt vid kel. Sissi är den av dem som är mest busig och älskar jaga bollar och fjädervippor tills hon blir trött.

Både Bianca och Sissi är kastrerade, vaccinerade och ID-märkta och letar nu efter att kärleksfullt hem. Bianca och Sissi placeras tillsammans.

Bianca

Dottern Bianca

Kira

12 juli, 2023

Kira, som  är ungefär ett år gammal, har tillbringat större delen av sitt liv utomhus. Men trots sin tid i det vilda, är hon oerhört kärleksfull, social och älskar att samtala med sina mänskliga vänner. Kira är väldigt matmotiverad och älskar godis! När Kira kom till oss hade hon med sig tre kattungar som hon så fint har uppfostrat. Nu har alla hennes ungar hittat hem och det är så dags även för Kira att hitta sitt föreviga hem.

Nu när Kiras ungar flyttat ut så har Kira blivit allt mer busig av sig. Hon är en fantastiskt charmig och underbar katt.

Sol och Isa

17 juni, 2023

Sol är djurhemmets charmtroll. När hon kom in till oss var hon i riktigt dåligt skick och rätt så tillbakadragen och “avstängd”, men efter mycket vila, diverse mediciner och ett par tandbehandlingar blev hon plötsligt som en ny katt.

Nu busar hon för fulla muggar den mesta av tiden och när hon lyckats trötta ut sig själv tar hon en tupplur i solen, innan det är dags för nästa omgång.

Isa är Sols dotter och är en katt med mycket personlighet. Hon är väldigt social och aktiv älskar att springa, att busa och att kela. Hon och mamma Sol har format ett tight band och busar för det mesta tillsammans.

De ska flytta tillsammans, gärna till ett hem utan andra katter.

Sol i solen

Dottern Isa

Ginny

16 juni, 2023

Vår Ginny är en oerhört vänlig själ. När hon mjuknat, vilket kan ta lite tid, är hon oerhört tillgiven och social. Ginny är väldigt pratglad av sig och är en vokal katt. När det är matdags brukar Ginny vara den som hörs mest på hemmet. Hon är även en individ som har mycket lek i sig och hon älskar att leka många av våra leksaker, inte minst fjädervippor 🙂

 

På jakt efter fjädervippan

 

Maja

16 juni, 2023

Maja är en liten försiktig tjej som trivs med lugn och ro. Hon är väldigt kelen och mysig och har lätt för att spinna när man väl lär känna henne.  Hon är en ganska känslig individ och behöver komma till ett lite lugnare hem.

Men när Maja känner sig bekväm och trygg så är hon också ganska busig av sig och kan leka vilt.

 

Eskil

16 juni, 2023

Eskil är vår lite mysfarbror här på hemmet. På morgonen ligger han ofta utomhus i boxen och njuter av morgonluften, åtminstone på sommaren ;).  Han är väldigt social av sig och är generellt sett väldigt kontaktsökande.

Eskil är tillgiven individ som älskar att bli klappad och är väldigt mysig!

Eskil är lite av en slagskämpe och placeras därför inte i ett hem med andra katter.

 

Helia

16 juni, 2023

Helia kom till oss för några veckor sedan. Hon är sannolikt en kanin som blivit utsläppt för att få klara sig själv. Hon hittade hem till en familj som hade henne i trädgården några veckor innan hon hittade hit till oss.

Hon är en ganska stor kanin som är väldigt nyfiken av sig. Hon följer gärna efter oss på hemmet när vi städar och fixar för henne.  Hon är väldigt kontaktsökande och tycker om att få uppmärksamhet.

Helia har blivit ID-märkt och vaccinerad men inväntar kastrationstid.

Intresseanmälan för smådjur görs här