Nyligen omplacerade

Följande djur har fått nya hem och är inte aktuella för omplacering.

Messi

30 oktober, 2019

Messi är en lite lågmäld, men fantastiskt tillgiven katt. Hon har sina favoritställen att vila på och där vill hon mer än gärna ha sällskap. När man är i köket sitter hon i regel bakom en och pratar tills man kommer med maten till henne – då är lyckan gjord.

Andra katter har varit lite elaka till Messi innan hon kom till oss och hon är därför inte jätteförtjust i katter som kommer för nära henne, så livet som ensamkatt hade nog varit optimalt.

Nässla, Tistel och Kamomill

21 oktober, 2019

Nässla, Tistel och Kamomill föddes utomhus, i en hink med ogräs. Inte den bästa starten på livet, men som tur är fick de komma in till oss rätt så snabbt och här har de, ursäkta ordvitsen, växt som ogräs. De närmar sig nu 12 veckor i ålder och det börjar bli dags för dem att hitta nya hem!

Nässla

Tistel

Kamomill

 

Elsa

9 oktober, 2019

Elsa är en lite orimligt trevlig katt. Hon tycker det är trevligt att bli upplyft och vila på ens axel, eller att jaga bollar man kastar till henne. Bollbanor är också kul, när hon behöver roa sig själv, men att bara ligga vid ens sida och ta det lugnt är också okej. Orimligt trevlig katt.

 

Beatrice

9 oktober, 2019

Beatrice är den katten hos oss som har haft mest otur, men även mest tur. Hon placerades från oss 2016 och har haft tre fantastiska år med sin familj, men oturen slog till igen och genom en rad olycksaliga händelser är hon tillbaka hos oss igen.

Beatrice är framåt och social, hon är den första som kommer fram och hälsar på morgonen och hon älskar även att busa. Hon har tagit flytten tillbaka till djurhemmet väldigt bra, vilket visar på en förmåga att anpassa sig till nya miljöer, människor och djur. Vi ser så klart fram emot att lära känna Beatrice igen, men det allra bästa hade ju varit om turen kunde vända igen och hon fick flytta till en ny familj så snart som möjligt.

Nya miljöer, nya katter men Beatrice är nyfiken och redo att utforska

Bernard och Bianca

4 oktober, 2019

Bernard och Bianca är två pigga och glada kaniner. De är med och undersöker allt om händer och kommer gärna fram och säger hej om man sätter sig ner någonstans. Däremot får man vara på sin vakt om man bestämmer sig för att äta något i deras närhet, då de gör sitt bästa för att få sig en smakbit.

Bob och Banjo

4 oktober, 2019

Pojkarna bus är väldigt kelna, men lite försiktiga runt nya människor. När de väl lär känna någon är de dock de där katterna som man konstant snubblar över då de bryr sig mer om att stryka sig runt benen på en än att man tar sig dit man är på väg.

Bob och Banjo är dessutom fantastiskt duktiga med andra katter.

Folla

4 oktober, 2019

Folla är en sån där magiskt katt som klarar av att vara precis överallt på en och samma gång. Hon är full av energi och livsglädje och har alltid något hyss på gång. Hon gillar att vara med där det händer, vare sig det gäller att lägga tvätten i maskinen, sätta upp nya hyllor eller möblera om, allt ska undersökas.

Folla är fantastiskt trevlig och tillgiven mot människor, men vill bo som ensamkatt.

 

Vera

4 oktober, 2019

Vera är en äldre madam som vet precis vad hon tänker och tycker, vilket inte är något många kan skryta med. Hon kan till exempel verka lite avvaktande när hon träffar nya människor, men sanningen är att hon bara har bättre grejer för sig än att socialisera med främlingar. Att jaga bollar är en sådan grej, någon måste ju trots allt göra det och Vera stället upp. Att rulla sig på mattor är en annan grej som också är väldigt viktigt. Det ger dessutom människorna något att göra om dagarna, att städa mattor är något de uppskattar. En tredje grej Vera sysslar med är att umgås med de människor hon känner, för varför småprata med främlingar när man konversera med vänner?

Värt att veta: Vera har grå starr, vilket gör att hon ser lite dåligt, men hon klarar sig fint ändå.