Nyligen omplacerade

Följande djur har fått nya hem och är inte aktuella för omplacering.

Dimitri

6 juni, 2020

Dimitri är en aktiv, nyfiken och extrovert katt. Han vill helst vara med hela tiden, oavsett om det gäller att busa eller ta en tupplur på soffan.

Kungen

15 maj, 2020

Kungen är en hette som gillar att ta det lugnt. Allra bäst verkar han trivas när han får krypa tätt intill i soffan och ta en tupplur. Det här innebär så klart inte att det inte finns liv i gubbe än, ibland kommer han rusande genom djurhemmet i jakt på en leksak som envist försöker komma undan, det finns en tid för allt, helt enkelt.

Essi

11 april, 2020

“Underbar” är det första ordet som dyker upp när man tänker på Essi. Det är ett ord som beskriver hela henne som individ, från nosspets till hennes krokiga svans. Underbar.

Essi är mild, men närvarande. Hon älskar att mysa och blir alltid glad när hon ser en. Hon vill bo med någon som är hemma mycket och gillar att mysa lika mycket som hon gör.

Cleo

24 februari, 2020

Cleo är en dam i sina bästa år. Med det vill vi få sagt att vi inte vet hur gammal hon är, men alla år är Cleos bästa år, så i slutändan är det irrelevant.

Cleo är väldigt social och alltid kelsjuk. Vi kan egentligen inte påstå att det är hennes bästa egenskaper, för alla hennes egenskaper är hennes bästa. Hon är en stjärna, en diamant, en riktig drottning, helt enkelt.

Tarzan

22 januari, 2020

Tarzan är en aktiv och nyfiken kanin. Han är alltid först fram för att undersöka nya grejer och skuttar gärna runt benen på en när man städar till honom. Om du råkar ha lite pellets i fickan när du sätter dig ner kan du räkna med att ha en kanin i din närhet väldigt snart.

Simon

19 januari, 2020

Simon är en väldigt lugn och stillsam kanin. Han tar saker i sin egen takt och hans trivs bra med det. Han drar dock gärna igång med spring och glädjeskutt när känslan griper honom, vilket den gör lite regelbundet. När han är klar med det kan han med gott samvete slappna av och mumsa på hö igen, kaninlivet när det är som bäst.

Obs! Simon nyinkommen på djurhemmet och därför fortfarande kvar i en bur i karantän

 

Ville

26 december, 2019

Ville är en liten försynt hankatt som, trots att han växte upp utomhus, utan kontakt med människor, tycker att tvåbeningar är bland det bästa som finns. Han kan vara lite blyg i början, men han vill så gärna komma fram och det märks på honom. Han är även väldigt pratsam och svarar såklart på tilltal, som alla artiga katter gör.