Nyligen omplacerade

Följande djur har fått nya hem och är inte aktuella för omplacering.

Knatte och Fnatte

10 mars, 2022

Två trevliga hanar som kommer bra överens. De hittades i en kartong och därför är ålder på dem okänd. De behöver kunna sträcka på vingarna och därför rekommenderar vi att de får bo i voljär.

Helga

12 juli, 2021

Säg hej till Helga!
.
Helga är en speciell kattdam som nog inte passar vem som helst. Hon har mycket integritet, och en nypa humör, och tolererar inte att hanteras hur som helst. Utöver det här är hon dock väldigt social, hon är en sådär katt som gärna vill vara med hela tiden, men på lite avstånd. När det humöret slår henne tycker hon även att det är väldigt mysigt att kela, men det kräver en person med kattvana som är villig att lära sig när, var och hur mycket kel som är lagom.
.
Helga busar gärna också, både med spön och bollar, hon apporterar även bollar när hon känner för det

Akilles

8 juli, 2021

Akilles är en katt som från början när han kom in var väldigt rädd av sig, han har dock gjort en enorm resa och har nu blivit en riktig knäkatt. Han kan fortfarande vara lite avvaktande med nya människor, men inte rädd. Så länge man tar det lugnt och sansat kommer han snabbt fram och hälsar och kelar.

Akilles har allergier och vi håller för tillfället på att lista ut hur hans framtida behandling kommer att se ut. Det här kommer troligtvis ta några månader till att fastställa, så han är inte riktigt redo för placering än.

När det väl är hans tur att hitta ett hem vill han gärna bo i ett hem utan små barn.

Snöflinga

28 juni, 2021

Snöflinga är en trevlig men bestämd dam. Hon springer gärna runt benen och stryker sig, men vill inte alltid blir klappad för det. Oroa dig dock inte, om hon inte vill bli klappad kommer du att märka det, Snöflinga är nämligen väldigt duktig på att säga till. Man kan lätt få en en liten smäll eller ett nätt bett om man sticker fram en oönskad hand, hon säger dock aldrig till så hårt att det går hål.

Snöflinga behöver bo hos någon som uppskattar en katt med lite humör och glöd, för det har hon absolut, men hon är också en väldigt mysig, pratsam och tillgiven katt med en egen personlighet.

Demi och Grande

28 juni, 2021

Demi och Grande är ett syskonpar som trivs bra tillsammans och därför kommer att placeras i samma hem.

Båda två är väldigt sociala, både kelna och busiga, och gillar att “vara med” rent allmänt. De är bra på att underhålla varandra och galopperar ofta fram och tillbaka och jagar bollar, eller varandra, sen slocknar de på soffan. Demi gillar att krypa in under filtar, medans Grande gärna sträcker ut sig raklång ovanpå.

Demi

Grande

Jaxon och Opal

28 juni, 2021

Jaxon är två trevliga killar som kom till oss separat som ungar. De fann dock varandra snabbt och har fått bo tillsammans sedan dess, vilket de också ska få fortsätta att göra i framtiden.

Jaxon är den något mer vågligare i duon, han är väldigt social och gärna framme och undersöker vad man håller på med och älskar också att leka med diverse vippor och spön. På grund av en skada när han var liten har han ingen svans, men det hindrar inte honom från att leva sitt liv till fullo.

Opal kan verka lite mer tillbakadragen, vi första anblicken iaf. Han kommer inte gärna fram direkt när han träffar någon, istället går han ett par varv och närmar sig sakta. Men den som har tålamod kommer väldigt snart inse att han är en enorm kelgris, han behöver bara de där extra minutrarna för att värma upp.

Jaxon, svart/vit, och Opal, grå/vit