Nyligen omplacerade

Följande djur har fått nya hem och är inte aktuella för omplacering.

Snöflinga

28 juni, 2021

Snöflinga är en trevlig men bestämd dam. Hon springer gärna runt benen och stryker sig, men vill inte alltid blir klappad för det. Oroa dig dock inte, om hon inte vill bli klappad kommer du att märka det, Snöflinga är nämligen väldigt duktig på att säga till. Man kan lätt få en en liten smäll eller ett nätt bett om man sticker fram en oönskad hand, hon säger dock aldrig till så hårt att det går hål.

Snöflinga behöver bo hos någon som uppskattar en katt med lite humör och glöd, för det har hon absolut, men hon är också en väldigt mysig, pratsam och tillgiven katt med en egen personlighet.

Jaxon och Opal

28 juni, 2021

Jaxon är två trevliga killar som kom till oss separat som ungar. De fann dock varandra snabbt och har fått bo tillsammans sedan dess, vilket de också ska få fortsätta att göra i framtiden.

Jaxon är den något mer vågligare i duon, han är väldigt social och gärna framme och undersöker vad man håller på med och älskar också att leka med diverse vippor och spön. På grund av en skada när han var liten har han ingen svans, men det hindrar inte honom från att leva sitt liv till fullo.

Opal kan verka lite mer tillbakadragen, vi första anblicken iaf. Han kommer inte gärna fram direkt när han träffar någon, istället går han ett par varv och närmar sig sakta. Men den som har tålamod kommer väldigt snart inse att han är en enorm kelgris, han behöver bara de där extra minutrarna för att värma upp.

Jaxon, svart/vit, och Opal, grå/vit

Higgins

23 december, 2020

Higgins är en social kille med spring i benen. Han vill gärna bo hos någon som är hemma en del och har tid att både aktivera honom och mysa med honom.

Helst vill Higgins ha det rätt lugnt och bo utan barn.

Kygo och Laleh

18 oktober, 2020

Kygo och Laleh var ca en vecka gamla när de kom in till oss tillsammans med sin mamma, Spotify, och sina syskon, Billie och Miss Li. Av de fem katterna är tre redan placerade och kvar hos oss är nu endast Kygo och Laleh. Båda två är riktiga kelgrisar och älskar att vara nära mest hela tiden, men de är också, så som kattungar mest är, fulla av bus och energi.

Kygo och Laleh vill bo, helst tillsammans, i ett hem där de kan springa, busa och aktiveras, men även få tid till kel och mys.

 

Kygo

Laleh

Bella

18 oktober, 2020

Bella kom in till oss med sin mamma och sina två bröder när hon var ca åtta veckor gammal. Vid det laget var hon väldigt rädd och det har krävts mycket jobb för att få henne att vara bekväm med människor, men nu, ett år senare, är hon som en helt annan katt. Hon älskar att bli borstad, kliad och klappad.  Hon har också utvecklat något av en attityd mot andra katter, speciellt andra honkatter.

Bella vill gärna bo i ett lugnt hem, utan allt för små barn.

Mumin

16 augusti, 2020

Mumin är en social tjej som tycker att det allra bästa i livet är att hitta en lugn plats att sova på, gärna i solen.

Hon uppskattar, som ni kanske förstår, lugn och ro och vill nog allra helst bo hos någon som inte har barn eller andra katter. Under de omständigheterna råkar hon vara helt underbart gosig.

Mirran

16 augusti, 2020

Mirran är ett riktigt litet busfrö. Hon jagar gärna bollar och rusar i full fart upp och ner från sitt klösträd. Hon är dock även en kelgris och när hon har tröttnat ut sig hittar hon en mysig soffa eller fåtölj där hon kan gosa ner sig.