Katter

Här kan du läsa mer om katterna på vårt djurhem, som alla behöver nya hem.

Danny

Ras: Huskatt
Ålder: 5-6 år
Kön: Hane
Beskrivning:

Danny är en rejäl, men trevlig och social, kille som gärna kurar ihop sig i en mysig stol eller soffa för en tupplur. Han älskar människor, men tycker inte att andra katter är något att hurra för, därför ska han placeras som ensamkatt.

Dante och Akilles

Ras: huskatt
Ålder: < 1 år
Kön: hanar
Beskrivning:

Dante och Akilles kom in till oss när de var ca 8 veckor gamla. Vid det laget hade de inte haft någon kontakt med människor och var, förståeligt, väldigt rädda. Det har tagit mycket tid och arbete, men nu är båda killarna fantastiskt tillgivna och kelna, för att inte tala om busiga, även om det kan ta en stund för dem att acceptera nya människor.

Dante

 

Akilles

Kaj

Ras: Huskatt
Ålder: Okänd
Kön: Hane
Beskrivning:

Kaj är en stor herre och en riktigt livsnjutare. Allra bäst trivs han när han hittat en lugn plats i solen där han kan slå sig till ro och sova ut.

När han hör någon komma in genom dörren kommer han i regel springande i full fart för att säga hej.

En riktig myskatt, helt enkelt.

Mumin

Ras: Huskatt
Kön: Hona
Beskrivning:

Mumin är en social tjej som tycker att det allra bästa i livet är att hitta en lugn plats att sova på, gärna i solen.

Hon uppskattar, som ni kanske förstår, lugn och ro och vill nog allra helst bo hos någon som inte har barn eller andra katter. Under de omständigheterna råkar hon vara helt underbart gosig.

Sot

Ras: Katt
Ålder: < 1 år
Kön: Hane
Beskrivning:

Sot är en underbar katt med mycket personlighet. Han är väldigt aktiv och vill alltid vara med och se vad som händer. Han kräver mycket uppmärksamhet och aktivering, som alla unga katter gör, vad en måste tänka på är att Sot växte upp utan mamma eller syskon och han kan ibland sakna lite impulskontroll. Därflr bör han inte bo i ett hem med barn.