Katter

Här kan du läsa mer om katterna på vårt djurhem, som alla behöver nya hem.

Baloo

Ras: Huskatt
Ålder: Ca 7 år
Kön: Hane
Beskrivning:

Baloo är en trevlig, pratsam och bestämd kille. Han kelar gärna, men när han är färdig berättar han det med en tydlig, men snäll, tillsägning. Han kan också tycka att det är trevligt att sitta i knät en stund.

Baloo klarar det nog det mesta, men ska gärna bo hos någon med viss kattvana.

Bissy

Ras: Huskatt
Ålder: 1 år
Kön: Hona
Beskrivning:

Bissy är en liten och söt, men lite blyg. Hon behöver tid på sig för att känna sig trygg, men får hon bara tid, så visar hon snart sitt rätta jag.

Hiro

Ras: Huskatt
Ålder: 1 år
Kön: Hane
Bakgrund:


Beskrivning:

Hiro, snäll och trevlig, lite reserverad första gångerna han träffar nya människor, men kommer fram när man pratar med honom. Tycker om att busa med fjäderspö.

Misan

Ras: Huskatt
Ålder: Ca 2 år
Kön: Hona
Beskrivning:

Misan är en väldigt rolig och aktiv katt som alltid har något hyss för sig. Hon undersöker gärna nya grejer,  vilket underlättas av det faktum att hon har lärt sig att öppna dörrar.

Misan myser gärna, men hon har integritet och uppskattar inte att bli buren eller fasthållen, därför ska hon helst inte bo med små barn.

 

Svarto

Ras: Huskatt
Ålder: Ca 3 år
Kön: Hane
Beskrivning:

Svarto är en trevlig kattkille som är snäll mot alla människor. Han föredrar att få en egen matte, då han är lite osäker på om män verkligen är snälla. Med lite tid kan han nog också vänja sig vid att också ha en husse.  Han fick länge bo kvar med sin mamma och ett syskon, men när det blev för många katter i huset, så blev Svarto övergiven. Länge fick han gå ute och letade mat och husrum lite överallt, men ingen ville ta hand om honom. När han kom till djurhemmet var han ledsen och rädd för människor, då han råkat ut för stenkastning, sparkar och fått hela vattenspannar över sig.  Nu är han glad och positiv, men fortfarande lite försiktig.
Hans vänstra öga rinner lite och måste torkas rent varje dag.