1 oktober, 2023

Fira djurens dag med oss, både digitalt och med medlemsmöte på katthemmet! Detta är en internationellt uppmärksammad dag där djuren står i fokus på olika sätt.

Vi firar med medlemsmöte på katthemmet, ett öppet hus mellan klockan 16.30 och 18.30. Är du inte medlem än, är du välkommen att bli det (läs mer här)! Kom och prata med oss, ta en fika, köp en lott i vårt “lotteri på plats” och delta när vi delar ut ett stipendium! Vinnare av Djurens Vänners stipendium är Lisa Mellert som driver Hugosviltrehab som hjälper vilda djur – igelkottar, ekorrar och harar närmare bestämt, att efter rehabilitering återvända till naturen. Följ och stötta gärna hennes viktiga, ideella arbete!

Vi firar även med ett digitalt lotteri som är öppet från nu och under hela djurens dag. Vinnare dras på torsdag 5/10 och meddelas via sms. Vinsten är en inramad och signerad tavla målad av Elin Östberg. Det är ett nytt motiv vid namn Doktor Bex gata vilket är gatan där vårt katthem ligger, som självklart inkluderar ett flertal katter! För att delta i det digitala lotteriet swishar du med meddelandet “Lotteri”. Det går bra att köpa flera lotter i samma swish (exempelvis fyra lotter för 100 kr). Vinsten hämtas på vårt katthem i Göteborg, tänk på att den alltså inte skickas. De insamlade pengarna går rakt in i vår verksamhet och kommer hjälpa oss att hjälpa fler djur i nöd!

Pris per lott: 25 kr
Meddelande: Lotteri
Swisha oss på: 123 225 86 89

Vi vill tacka MARS Petcare som sponsrat oss med kattmat vilket vi och särskilt katterna är glada över. Vi tar hand om många katter och det går åt mycket mat varje dag. Genom sponsring och gåvor kan vi hjälpa fler!