Det finns många sätt att visa sitt stöd för Djurens Vänner Värnamo och våra djur, nedan hittar du några av dem.

Medlemskap

Genom att bli stödmedlem stödjer du oss inte bara ekonomiskt utan framför allt genom att göra oss till en starkare förening som kan påverka samhällets orättvisor mot djuren. Du får dessutom vår fina medlemstidning fyra gånger per år, samt information direkt hem när vi ska ha olika evenemang såsom loppmarknader och årsmöte.

Enskild stödmedlem: 150 kr/år
Familj: 200 kr/år

BankGiro: 5478 – 3832
Swish: 123 529 29 74
Glöm inte att uppge att din betalning gäller medlemsavgift samt ditt namn och adress.

Du som vill betala med kort kan göra sin betalning direkt via Risksorganisationens hemsida. Se nedan.

Via Riksorganisationens hemsida kan man både ge gåvor och bli medlem direkt på nätet! KLICKA HÄR och välj sedan Värnamo

Gåvor

Att driva en ideell förening för djur som har det svårt är mycket kostsamt, men tack vare generösa gåvor och arv klarar vi att driva verksamheten vidare. Föreningen är mycket tacksam för alla monetära gåvor och arv som kommer in, stora som små. Tack vare dessa och våra eldsjälar kan vi driva vårt viktiga arbete vidare!

BankGiro: 5478 – 3832
Swish: 123 529 29 74

Vi tar även tacksamt emot fysiska gåvor i form av kattmat, kattsand, klotänger, klösbrädor, klätterställningar och andra liknande tillbehör.

Arv och testamente

Hjälp djur i nöd via ditt testamente! De arv vi varit tursamma nog att få, hjälper föreningen oerhört mycket. Vi är mycket tacksamma för både stora och små arv! På vår riksorganisations sida kan du kostnadsfritt få hjälp att upprätta ett testamente till förmån för Djurens Vänner Värnamo. Läs mer här.

Om du väljer att donera pengar i ditt arv,  så tänk på att det alltid är bra att ha med föreningens organisationsnummer: 80 25 29-0704

Volontärer

Vi har även arbetsgrupper som hjälper till med bland annat:
– infångning av katter
– transport till och från veterinär
– loppisförsäljning
– pyssel (till försäljning)

Kontakta oss via mail till varnamo@djurensvanner.se eller ett pm på vår Facebooksida om du är intresserad av att hjälpa till eller om du har en idé som kan hjälpa föreningen framåt.