Katter som behöver hem

Samtliga hem som är aktuella för att ta emot ett djur får hembesök och även en genomgång av vad föreningen förväntar sig av de nya ägarna. Avtal med Djurens Vänner villkor skrivs därefter innan djuret tas hem. Vi gör även återbesök för att kontrollera att djuren mår bra i sina nya hem.

Alla katter som placeras avmaskas, vaccineras, ID-märks och kastreras innan de placeras ut i nya hem. Kattungar som är för unga för kastrering vid placeringen, kastreras i efterhand. Kostnaden för kastreringen betalas då av Djurens Vänner.

En avgift för att täcka delar av våra omkostnader tas ut i samband med placeringen av ett djur. Du betalar 1.500 kr per katt.

Vill du ta hand om en katt?
Kontakta oss visa Facebook eller e-post varnamo@djurensvanner.se
Det går även bra att ringa oss på tel: 072-384 05 95

Amalthea

Ras: huskatt
Ålder: född jan 2020
Kön: hona
Beskrivning:

Amalthea är en av 10 kissar som kom till oss efter att ha levt i ett stall. Där blev dom matade av en snäll herre så dom är inte helt ovana vid människor. Däremot är beröring fortfarande läskigt men jag accepterar att bli klappad om man är lugn. I rätt hem kommer jag blomma ut och bli en härlig tjej. Amalthea är kastrerad, chippad och vaccinerad samt försäkrad i Svedea

Anette

Ras: huskatt
Ålder: född juni 2022
Kön: honor
Beskrivning:

Jag är en skygg katt från Skåne. Har gjort stora framsteg och nu mer så tar jag godis ur handen och ligger korta stunder hos jourmatte i soffan. Tycker inte riktigt om att hon rör vid mig men det kommer att bli bättre säger hon. Är chippad, vaccinerad, kastrerad och försäkrad. Vill gärna ha en trygg katt att leka med i mitt nya hem.

Arne

Ras: huskatt
Ålder: född 2021
Kön: hane
Beskrivning:
Arne född 2021 en stor och rund pojke som gillar att bli borstad och bortskämd med god mat. Blir kastrerad, chippad och vaccinerad V1 och är sedan klar för flytt. Han bör få möjlighet att gå ut längre fram.

Bimmer

Ras: huskatt
Ålder: född 2022
Kön: hona
Beskrivning:
Är en lite försiktig tjej men älskar lek och bus. Vill gärna ligga hos jourmatte och vila när det inte är bus på gång. Vill gärna ha en snäll kompis i mitt nya hem då hon står lågt i rang. Hon ser ut som en liten punkare med sin spretiga päls. Hon är chippad, vaccinerad och kastrerad samt försäkrad i Svedea katt.

Carina

Ras: huskatt
Ålder: född juni 2022
Kön: hona
Beskrivning:

Carina är en busig och nyfiken tjej. Att se en leksak försvinna runt hörnet är oemotståndligt! Hon har inte tid att bli klappad, men när hon blir trött kan hon ligga i famnen och somna. I sitt nya hem skulle hon må bra av en jämnårig kompis att busa med. Carina är kastrerad, chippad, vaccinerad och försäkrad i Svedea.

Dottie

Ras: huskatt
Ålder: Född maj 2021
Kön: Hona
Beskrivning:

Dottie är en tillgiven, leksen tjej, hon spinner, kråmar sig och kurrar när man pratar med henne, hon vågar dock inte komma ända fram än. Hon sover i jourmattes säng, kommer och möter med svansen rakt upp. Hon funkar bra med jourhemmets andra katter. Hon är chippad, vaccinerad och kastrerad. Hon är även försäkrad.

Elton

Ras: huskatt
Ålder: född 2020
Kön: Hane
Beskrivning:
Elton född 2020 – kommer från en ödegård tillsammans med 29 andra kissar i olika åldrar. Han är lite rädd än men med kärlek, tålamod och förståelse kommer det bli en kär vän. Han är chippad, vaccinerad och kastrerad samt försäkrad i Svedea katt.

Elvis

Ras: huskatt
Ålder: född maj 2018
Kön: hane
Beskrivning:

Elvis är en omplaceringskatt som kom till oss då matte tyvärr inte kunde ha kvar honom. Han har aldrig varit ute så passar bra som innekatt. Han är en försiktig kille som älskar kel och gos. Han är kastrerad, vaccinerad, chippad och försäkrad i Svedea

Elvis & Ellie

Ras: huskatt
Ålder: född juni 2022
Kön: hane och hona
Beskrivning:

Vackra syskonen Elvis & Ellie söker sitt egna kärleksfulla hem där de kan få blomma ut ordentligt. De kommer från en kattkoloni och hade för 1,5 månad sen aldrig haft med en människa att göra. Så att de på så kort tid har gjort sådana framsteg visar att de vill lära känna människan men kanske inte riktigt vet hur ännu. Ellie är en nätt liten blyg tjej som tycker om att bli klappad men vill bara inte visa det. (Ännu) Hon är väldigt nyfiken och följer dina rörelser för att se vad man nu ska hitta på. Älskar att leka med bollar och kattspön med fjädrar i. Behöver tid och förståelse för att hon är en blyg tjej men absolut inget ont i. Elvis är den nyfikna pojken som älskar att leka. Även Elvis är en blyg pojke men har precis som Ellie gjort stora framsteg i jourhemmet. Elvis är den som är först fram med svansen högt när man kommer till dem men kan fräsa lite pga han inte vet hur han ska göra. Men absolut inget ont i honom heller. Han älskar att leka och speciellt med kattspön och vill gärna gå iväg med sitt ”byte” men kommer sen gärna tillbaka stolt för att visa upp vad han fångat. Jourhemmet är säker på att så fort de känner sig helt trygga i sig själva och sitt förevigt hem så kommer de blomma ut i helt fantastiska katter! Ellie är vaccinerad x2 Elvis är vaccinerad x2 och kastrerad.

George

Ras: Huskatt
Ålder: född maj 2021
Kön: Hane
Beskrivning:

En stålig stor kille som älskar att leka lika mycket som att bara ligga och mysa. Än så länge ligger han på lite avstånd men med lite tid kommer han bli en fantastisk mysig livskamrat.
Ett hem utan mindre barn passar nog honom bäst.

Hille

Ras: huskatt
Ålder: född jan 2022
Kön: hane
Beskrivning:
Hille bor just nu i jourhem för att lära sig att man kan umgås med människor. Han är en väldigt rädd liten kille som kräver mycket tålamod från ett kärleksfullt hem. Han litar inte riktigt på någon än och gömmer sig så fort han kan. Men han kommer utan tvekan att bli ett härligt sällskap i framtiden.
Hille är kastrerad, får sin andra vaccination 16/11 och är försäkrad i Svedea.

Iggy

Ras: huskatt
Ålder: född sept 2021
Kön: Hane
Beskrivning:
Han är nyfiken och lekfull, rädd men går att klappa lite försiktigt.
Han är kastrerad, avmaskad, chippad, vaccinerad och försäkrad i Svedea.

Iggy bor på Finduzz Kattcafé i Jönköping om du vill hälsa på!

https://finduzzcatcafe.se

Irene

Ras: huskatt
Ålder: född juni 2022
Kön: hona
Beskrivning:

Är en skygg katt från Skåne. Har inte utvecklats lika fort som min kompis Anette. Blir lite osäker när vi ska få godis. Jourmatte försöker hjälpa mig att bli modigare och vi jobbar på det. Är chippad, vaccinerad, kastrerad och försäkrad. Kommer bli en jättefin kompis till den som vill ge mig tid, kärlek och tålamod. Behöver också ha en trygg kompis att leka med i mitt nya hem.

Jaquline

Ras: huskatt
Ålder: Född mars 2020
Kön: hona
Beskrivning:

Jaquline är en försiktig dam som försvinner i mängden då hon gärna håller sig undan. Hon är nära sin
jourfamilj men vill gärna ha en meter tillgodo. Hon har under sin tid i jourhemmet funnit tighta
vänner men då de flyttat utan att hon fått plats tillsammans med dem har hon blivit lite mer
tillbakadragen. Jackie är en vänlig katt som går att klappa under rätt förutsättningar. Jackie är
troligen född 2020.

Det är svårt att säga hur hennes ultimata hem skulle se ut numera. Om hon bör vara ensamkatt eller
få en ny kompis som hon kanske kan lära sig lita på. Däremot vill hon nog kunna gå ut i framtiden.

Jaquline är kastrerad, vaccinerad, chippad och försäkrad i SVEDEA.

Jupiter

Ras: huskatt
Ålder: född juni 2022
Kön: hane
Beskrivning:

Jupiter är en av 10 kissar som kom till oss efter att ha levt i ett stall. Där blev dom matade av en snäll herre så dom är inte helt ovana vid människor. Däremot är beröring fortfarande läskigt men jag accepterar att bli klappad om man är lugn. I rätt hem kommer jag blomma ut och bli en skön kille. Jupiter är kastrerad, chippad och vaccinerad samt försäkrad i Svedea

Kim

Ras: Huskatt
Ålder: Född maj 2022
Kön: Hona
Beskrivning:
Här har vi Kim. Kim tycker att människor är lite läskiga fortfarande, men kommer gärna om det bjuds på skinka.  En busig liten tjej som älskar att sitta i fönstret och kolla ut.  Kim gör framsteg varje dag och är man lugn och låter henne komma fram älskar hon att bli klappad. Följer gärna efter jourmatte för att få mysa.
Spinner högt och njuter när man klappar henne.
Kim behöver flytta till en annan ungkatt som kan hjälpa henne att utvecklas och våga mer. Detta är en kissen som man absolut behöver träffa. Kim är vaccinerad x2, chippad och avmaskad, samt försäkrad i Svedea.

Krister

Ras: huskatt
Ålder: född juni 2022
Kön: hane
Beskrivning:
Lite försiktigt men jättenyfiken på allt och alla. Fräser men låter sig klappas så han vet inte varför man ska fräsa riktigt. Kvickrädd så ett lugnt hem med en trygg kompis hade varit perfekt. Han är syskon med Lena. Chippad, vaccinerad och kastrerad samt försäkrad i Svedea katt.

Laleh

Ras: huskatt
Ålder: född okt 2018
Kön: hona
Beskrivning:

Kommer från en ödegård tillsammans med flera andra. Lite blyg tjej som behöver jobbas lite med litar inte riktigt på oss tvåbeningar. Chippad, vaccinerad, kastrerad försäkrad i Svedea katt. Laleh är redo för sitt nya hem, blir det hos dig?

Lena

Ras: huskatt
Ålder: född juni 2022
Kön: hona
Beskrivning:

Lena är chippad, vaccinerad och kastrerad och klar för flytt. Lena är fortfarande lite rädd men om hon får komma till en trygg kompis kommer hon snart att blomma ut. Det krävs en del träning och tålamod med lilla fröken.

Leo

Ras: huskatt
Ålder: född feb 2021
Kön: hane
Beskrivning:

Fina Leo kom till oss då förra ägaren inte kunde behålla honom. Han är en ljuvlig kille som älskar närhet. Han sover gärna hos dig och får han inte det så jamar han tills han får.  Leo är döv och ska därför inte gå ut. Han är kastrerad, chippad och vaccinerad samt försäkrad i Svedea.

Lykke

Ras: huskatt
Ålder: född aug 2022
Kön: hona
Beskrivning:

En ljuvlig tjej som älskar gos och mys Men är även precis så busig som en kattunge ska vara. Lykke behöver flytta till ett hem med en busig kattkompis alternativt tillsammans med en annan kisse från kattcaféet där hon bor. Lykke är vaccinerad, chippad samt försäkrad i Svedea. Hon blir kastrerad den 30/1.

Är du intresserad av Lykke? Hon bor på Finduzz Kattcafé i Jönköping om du vill hälsa på! Boka ditt besök på:

https://finduzzcatcafe.se

Magic

Ras: huskatt
Ålder: född aug 2022
Kön: hane
Beskrivning:

En ensam kattunge som kom in till oss och fick bo ihop med de andra ungarna och mammorna från kolonin vi fått in.  Magic fick genast vara med i gänget utan problem. Nu är hon redo att få sitt egna hem. Adopteras inte ut ensam, antingen med en annan kattunge eller till ett hem där det redan finns en katt. Vaccinerad och chipmärkt.

Magic bor på Finduzz Kattcafé i Jönköping om du vill hälsa på! Boka ditt besök på:

https://finduzzcatcafe.se

Maja

Ras: huskatt
Ålder: född juli 2020
Kön: hona
Beskrivning:

Maja är en supersöt och snäll, men försiktig tjej. Hos mig söker hon kontakt för att få gos och sällskap. Hon spinner och trampar när man klappar henne. Hon behöver komma till ett lugnt hem med en kattkompis. Maja är kastrerad, vaccinerad och chipmärkt. Försäkrad genom Svedea.

Född 2020.

Mars

Ras: huskatt
Ålder: född aug 2022
Kön: hane
Beskrivning:

Mars är en av 10 kissar som kom till oss efter att ha levt i ett stall. Där blev dom matade av en snäll herre så dom är inte helt ovana vid människor. Däremot är beröring fortfarande läskigt men jag accepterar att bli klappad om man är lugn. I rätt hem kommer jag blomma ut och bli en skön kille. Mars är kastrerad, chippad och vaccinerad samt försäkrad i Svedea

Mercury

Ras: Huskatt
Ålder: Född juli 2021
Kön: Hane
Beskrivning:

Mercury är en svartvit hankatt som är tam och väldigt go. Nu är han kastrerad, chippad & vaccinerad, avmaskad o fått Stronghold mot öronskabb. Han är även försäkrad i Svedea. Nu är han redo för adoption. Finns nu i ett jourhem i Huskvarna.

Merkurius

Ras: huskatt
Ålder: född juni 2022
Kön: hane
Beskrivning:

Merkurius är en av 10 kissar som kom till oss efter att ha levt i ett stall. Där blev dom matade av en snäll herre så dom är inte helt ovana vid människor. Däremot är beröring fortfarande läskigt men jag accepterar att bli klappad om man är lugn. I rätt hem kommer jag blomma ut och bli en skön kille. Merkurius är kastrerad, chippad och vaccinerad samt försäkrad i Svedea

Mia

Ras: huskatt
Ålder: född aug 2018
Kön: hona
Beskrivning:

En trevlig men lite försiktig hona som haft det lite tufft ett tag men är kelig och mysig, inte så sugen på att leka. Trivs bäst som ensamkatt i ett lugnt hem, ganska kvickrädd och går undan om det blir jobbigt. Väldigt glad i mat så det gäller att stå emot den vädjande blicken. Hon är chippad, kastrerad och vaccinerad samt försäkrad i Svedea.

Mikaela

Ras: huskatt
Ålder: född juni 2022
Kön: hona
Beskrivning:

Mikaela är en lugn och försiktig tjej som helst ligger och tittar på när jourhemskompisen hittar på bus. Hon kan ibland tänka sig att bli klappad eller äta lite godis ur handen, men rör man sig för snabbt så blir hon rädd och fräser. Mikaela är chippad, vaccinerad och kastrerad.

Milla

Ras: huskatt
Ålder: född mars 2021
Kön: hona
Beskrivning:

Milla är en nyfiken, social och sprallig tjej som älskar att leka, ofta och länge! Vi tror att hon skulle föredra att bo tillsammans med en riktigt busig kattkompis i sitt nya hem.

Hon gillar att sitta i fönstret och titta ut, men kan ibland bli rädd om det börjar regna för kraftigt, då gömmer hon sig gärna en stund tills det går över.

När vi får besök är hon alltid väldigt nyfiken men kan vara lite blyg precis i början. Tar man fram godis eller leksaker så glömmer hon bort att det är nya människor och kommer snabbt fram för att kolla läget.

Ibland sover hon med oss i sängen men för det mesta gillar hon att sova i hängmattor eller på fotpallar. Hon är en väldigt social och snäll katt som skulle passa bra ihop även med yngre barn.

Neptunus

Ras: huskatt
Ålder: född juni 2022
Kön: hona
Beskrivning:

Neptunus är en av 10 kissar som kom till oss efter att ha levt i ett stall. Där blev dom matade av en snäll herre så dom är inte helt ovana vid människor. Däremot är beröring fortfarande läskigt men jag accepterar att bli klappad om man är lugn. I rätt hem kommer jag blomma ut och bli en härlig tjej. Neptunus är kastrerad, chippad och vaccinerad samt försäkrad i Svedea

Nydala-Måns

Ras: Huskatt
Kön: Hane
Beskrivning:

Nu kan vackra Måns flytta till sitt föralltidhem. Måns visar sin kärlek till sin jourmatte när han stryker sig runt hennes ben, och visar då att han vill att hennes varliga hand ska stryka över hans blanka päls. Måns favorit är att sitta i fönstret och spana på livet där utanför. Han är en stillsam pojke, inga vilda lekar, på kvällen kan han puffa till sin boll lite sedan är det färdiglekt. När natten kommer sover han hos jourmatte. Måns gillar torrfoder mest, och godis förstås. Såklart sköter han lådan med perfektion. Måns hälsar att dammsugaren inte är hans bästa vän.

Paul

Ras: huskatt
Ålder: född maj 2021
Kön: hane
Beskrivning:
Paul är en svart semi långhårig huskatt som är upphittad vid ett öde hus tillsammans med flera andra katter och kom in i trygghet i september.
Paul är nyfiken och gillar andra katter. Han är undergiven och lyssnar bra på andra katters signaler.
Han tycker det är jätte skönt att bli kliad och klappad runt huvudet, men resten av kroppen är han fortfarande lite osäker på.
Paul är fortfarande lite ljud och kvick rädd, han litar inte helt på människor ännu. Hör han ett läskigt ljud så gömmer han sig under närmsta soffa eller säng.
Han är kastrerad, försäkrad, chippad & vaccinerad och är redo för ett kärleksfullt och förstående hem.

Pluto

Ras: huskatt
Ålder: född juni 2022
Kön: hona
Beskrivning:

Pluto är en av 10 kissar som kom till oss efter att ha levt i ett stall. Där blev dom matade av en snäll herre så dom är inte helt ovana vid människor. Däremot är beröring fortfarande läskigt och jag fräser och spottar som en kobra om man kommer för nära. Men med mycket kärlek och tid i rätt hem kommer jag blomma ut och bli en härlig tjej. Pluto är kastrerad, chippad och vaccinerad samt försäkrad i Svedea

Ronja

Ras: huskatt
Ålder: född jan 2021
Kön: hona
Beskrivning:

Ronja kom in tillsammans med sina tre ungar. Hon har levt ute och är en skygg katt. Hon uppskattar ännu inte människan. Vi jobbar på det. Hon kommer troligen behöva ett hem som har förståelse och vill ge henne tiden hon troligen kommer behöva. Hon är inte redo att flytta riktigt än men går bra att tinga för framtiden.

När Ronja flyttar är hon chippad, vaccinerad, kastrerad och försäkrad i SVEDEA.

Saturnus

Ras: huskatt
Ålder: född juni 2022
Kön: hona
Beskrivning:

Saturnus är en av 10 kissar som kom till oss efter att ha levt i ett stall. Där blev dom matade av en snäll herre så dom är inte helt ovana vid människor. Däremot är beröring fortfarande läskigt men jag accepterar att bli klappad om man är lugn. I rätt hem kommer jag blomma ut och bli en härlig tjej. Saturnus är kastrerad, chippad och vaccinerad samt försäkrad i Svedea

Smulan

Ras: huskatt
Ålder: född aug 2022
Kön: hona
Beskrivning:

Här har vi Smulan. Född ute i det vilda så människor är ganska så läskiga. Men smulan gör stora framsteg varje dag. Nu har hon varit i sitt jourhem i 3 veckor och har slutat gömma sig. Börjat våga slappna av och börjat leka med de övriga katterna. Än har vi inte fått klappa henne men det kommer. Smulan skulle trivas bäst utan mindre barn då hon blir väldigt osäker. Men vill ha en kompis att leka med, helst en yngre katt som kan ge henne trygghet.

Socker (tingad)

Ras: huskatt
Ålder: Född aug 2019
Kön: hona
Beskrivning:

Socker är en väldigt försiktig dam som är född sommaren 2019. Hon kom som en privat omplacering. Hon har stor integritet och accepterar inte allt hur som helst. Egentligen är hon en myskisse men av någon anledning har hon inte vågat släppa in mer än ett par få människor i sitt liv. I sitt jourhem har hon visat att hon vill mycket mer än hon vågar. När man vunnit hennes förtroende får man klappa henne och hon tycker det är mysigt. Den som öppnar sitt hem för henne kommer få en mycket fin kisse om man ger henne förutsättningarna för att vinna hennes förtroende. Hon går fint att muta med godis så det borde inte vara några problem. Vi tror att hon skulle klara sig bra som ensamkatt eller med möjligen en trygg kompis. Däremot bör hon inte bo med flera katter då hon gärna håller sig i bakgrunden då. Är du hennes framtid?

Socker är vaccinerad, chippad, kastrerad och försäkrad i SVEDEA.

Sol

Ras: huskatt
Ålder: född jan 2020
Kön: hona
Beskrivning:

Sol är en av 10 kissar som kom till oss efter att ha levt i ett stall. Där blev dom matade av en snäll herre så dom är inte helt ovana vid människor. Däremot är beröring fortfarande läskigt men jag accepterar att bli klappad om man är lugn. I rätt hem kommer jag blomma ut och bli en härlig tjej. Sol är kastrerad, chippad och vaccinerad samt försäkrad i Svedea.

Stina

Ras: huskatt
Ålder: född sept 2022
Kön: hona
Beskrivning:
Stina och hennes två syskon är födda ute i det vilda och bodde i en håla ihop med sin mamma.
Till jourhemmet kom de som ca 8 veckors kattungar och var då mycket rädda för människor.
Stina är nu sist kvar av sina syskon och längtar nu efter sitt alldeles egna hem ihop med en snäll och busig katt. Helst en yngre katt som hon kan leka med.
Stina har fortfarande lite lite svårt för människors händer om man kommer för snabbt fram till henne.
Då fräser hon gärna. Men fortsätter man att försiktigt klappa börjar hon spinna och gosar tillbaka.
Stina lever idag ihop med många andra katter utan problem och hon är även van vid barn.
Men bör komma till någon som har barn som är lite äldre.
Stina är precis som vilken kattunge som helst, älskar att busa och jaga bollar och klättra på saker.
Är gärna med och kollar nyfiket på vad vi människor gör.
Stina är vaccinerad x2, chippad, avmaskad och försäkrad i Svedea.

Hon bor nu på Finduzz Kattcafé i Jönköping om du vill hälsa på!

https://finduzzcatcafe.se

Tellus

Ras: huskatt
Ålder: född juni 2022
Kön: hona
Beskrivning:
Tellus är en av 10 kissar som kom till oss efter att ha levt i ett stall. Där blev dom matade av en snäll herre så dom är inte helt ovana vid människor. Däremot är beröring fortfarande läskigt men jag accepterar att bli klappad om man är lugn. I rätt hem kommer jag blomma ut och bli en härlig tjej. Tellus är kastrerad, chippad och vaccinerad samt försäkrad i Svedea.

Timjan

Ras: huskatt
Ålder: född maj 2022
Kön: hane
Beskrivning:

Jag är en kille som har haft en jobbig start på livet. Min familj blev som tur var infångade och vi fick komma till ett jourhem där vi fick mat och hjälp. Eftersom jag aldrig träffat en människa innan så är det fortfarande lite jobbigt så jag har gjort stora framsteg. Man kan inte klappa mig än men jag är nyfiken på allt som händer och vill vara med fast det är ganska läskigt. Är chippad, kastrerad, vaccinerad och försäkrad. Vill ha en kompis dit jag flyttar.

Timjan bor på Finduzz Kattcafé i Jönköping om du vill hälsa på!

https://finduzzcatcafe.se

Tom

Ras: huskatt
Ålder: född 2020
Kön: hane
Beskrivning:

Tom är siste kissen in från kolonin på en ödegård. Han väger lite över 5 kg så det är en ståtlig herre. Han är rädd men kommer med hjälp av tålamod bli ett jättefint sällskap. Han behöver nog ha ett nytt hem där han kan gå ut längre fram. Han är chippad, vaccinerad och kastrerad samt försäkrad i Svedea katt.

Tusse

Ras: huskatt
Ålder: född maj 2021
Kön: hane
Beskrivning:

“Hej! Tusse heter jag och jag är social, snäll och kelig. Jag säger till när det är något, exempelvis mat eller toalett. Jag vill gärna ha en lekkamrat som kan visa hur en katt ska vara, jag håller fortfarande på att lära mig. Jag är inte rädd för barn men höga ljud och rörelser gör mig osäker i nuläget men med tålamod och kärlek kan jag lära mig det med. ” Han är kastrerad, chippad, vaccinerad och försäkrad i Svedea.

Undis

Ras: huskatt
Ålder: född maj 2022
Kön: Hanar
Beskrivning:

Undis togs om hand tillsammans med sin bror, syster och sin mamma. Ungarna var troligen runt 8 veckor när de kom in i värmen.  Eftersom de levt ute så pass länge med en vild mamma så litar de ännu inte på oss människor. Han är en nyfiken liten pojke som leker och busar. Det behövs en trygg kompis i det nya hemmet som kan hjälpa honom med utvecklingen. Man måste dock vara beredd på att ge honom lite tid att komma till ro men då han fortfarande är ung bör det inte ta så lång tid.  Kan absolut bo med hund. Han är vaccinerad, chippad och försäkrad i SVEDEA.

Venus (väntar besök)

Ras: huskatt
Ålder: född jan 2020
Kön: hona
Beskrivning:

Venus är en av 10 kissar som kom till oss efter att ha levt i ett stall. Där blev dom matade av en snäll herre så dom är inte helt ovana vid människor. Däremot är beröring fortfarande läskigt men jag accepterar att bli klappad om man är lugn. I rätt hem kommer jag blomma ut och bli en härlig tjej. Venus är kastrerad, chippad och vaccinerad samt försäkrad i Svedea