Katter som behöver hem

Samtliga hem som är aktuella för att ta emot ett djur får hembesök och även en genomgång av vad föreningen förväntar sig av de nya ägarna. Avtal med Djurens Vänner villkor skrivs därefter innan djuret tas hem. Vi gör även återbesök för att kontrollera att djuren mår bra i sina nya hem.

Alla katter som placeras avmaskas, vaccineras, ID-märks och kastreras innan de placeras ut i nya hem. Kattungar som är för unga för kastrering vid placeringen, kastreras i efterhand. Kostnaden för kastreringen betalas då av Djurens Vänner.

En avgift för att täcka delar av våra omkostnader tas ut i samband med placeringen av ett djur. Du betalar 1.500 kr per katt.

Vill du ta hand om en katt?
Kontakta oss visa Facebook eller e-post varnamo@djurensvanner.se
Det går även bra att ringa oss på tel: 072-384 05 95

Clyde & Tuttan

Ras: Huskatt
Ålder: Ca 4 år
Kön: Hona & hane
Beskrivning:

2 härliga mysiga katter födda 2019 som gärna vill flytta tillsammans. Dom är enl uppgift halvsyskon. Vana att vara både inne och ute. Kastrerade, chippade, vaccinerade och försäkrade i Svedea. Får dom flytta till dig?

Drutten

Ras: huskatt
Ålder: född feb 2019
Kön: hane
Beskrivning:

Drutten är hur social och nyfiken som helst, kommer glatt och möter upp alla som kommer på besök och ligger gärna bredvid i soffan. Verkar inte vara så van vid lek sedan tidigare men börjar få tillbaka leklusten nu. Han är en omplaceringskatt men var både matstörd och hade ett väldigt speciellt kattbeteende när han kom hit, men han har aldrig uppvisat några aggressiva tendenser. Vi upptäckte tidigt en matallergi vilket kan förklara hans tidigare rastlösa beteende och nu får han allergifoder som funkar bra. Fungerar troligen bäst som ensamkatt. Kastrerad, vaccinerad, chippad och försäkrad i Svedea katt.

Elton

Ras: huskatt
Ålder: född 2020
Kön: Hane
Beskrivning:
Elton född 2020 – kommer från en ödegård tillsammans med 29 andra kissar i olika åldrar. Han är lite rädd än men med kärlek, tålamod och förståelse kommer det bli en kär vän. Han är chippad, vaccinerad och kastrerad samt försäkrad i Svedea katt.

Fia

Ras: huskatt
Ålder: född okt 2022
Kön: hona
Beskrivning:
Fia är syster med Mimmi och vill flytta till samma hem med henne utan andra katter.
Fia älskar klappar och stryker sig kring benen så fort man kommer i närheten.
En ganska försiktig men nyfiken tjej som älskar att jaga laserpekaren.
Fia har haft en tuff start i livet med mycket motgång, men är ändå så tacksam att vi människor finns.
Fia är vaccinerad, chippad och kastrerad samt försäkrad i Svedea när hon är redo att flytta.

Finn (väntar besök)

Ras: Huskatt
Ålder: Född 2021
Kön: Hane
Beskrivning:

Kel o gos är hans främsta intresse men tycker även om att leka. Gillar inte andra hankatter men en tjej går säkert bra. Han är rakad då han hade fullt med tovor så det blir en riktig snygging när det växt ut igen.
Han är chippad, vaccinerad och kastrerad samt försäkrad i Svedea katt

Gabriel

Ras: Huskatt
Ålder: Född nov 2021
Kön: Hane
Beskrivning:

Denna vackra kattpojke hade flyttat in under en prästgård därav döptes han efter skyddsängeln Gabriel. Han är en mjuk, kelig kille som älskar att vara i din närhet. Tiden som hemlös satte sina spår då Gabriel hade tre avslagna tänder när vi hittade honom. Ingen vet vad som orsakat skadorna. I slutet på Juni är en operation för att dra ut de skadade tänderna inbokad. Efter det är Gabriel redo att flytta till sitt för alltid hem. Då kommer han vara kastrerad, chippad, vaccinerad samt försäkrad i Svedea.

George

Ras: Huskatt
Ålder: född maj 2021
Kön: Hane
Beskrivning:

En stålig stor kille som älskar att leka lika mycket som att bara ligga och mysa. Än så länge ligger han på lite avstånd men med lite tid kommer han bli en fantastisk mysig livskamrat.
Ett hem utan mindre barn passar nog honom bäst.

Grålle (väntar besök)

Ras: huskatt
Ålder: född maj 2021
Kön: hane
Beskrivning:

Jag heter Grålle och är ca 2 år. Jag är väldigt social och gillar att bli klappad, men ibland kan jag bli lite överväldigad av det. Är gärna med när det händer nåt. Är kastrerad, chippad och vaccinerad samt försäkrad.

Gumman

Ras: huskatt
Ålder: född april 2016
Kön: hona
Beskrivning:

Gumman kommer från ett hem där matte har avlidit. Hon har alltid varit en innekatt och en ensamkatt. Kastrerad, chippad och vaccinerad. Hade en klo som vuxit in i trampdynan men det är åtgärdat. Hon sover mycket Är superlugn på nätterna och sköter lådan till perfektion. Spinner högt när hon blir borstad. Vill inte ligga i knäet än men kommer upp och ligger i soffan. Har börjat leka lite nu, även för sig själv. Sitter en del i fönstren och kollar ut. Gömmer sig vid höga och annorlunda ljud.

Gunilla

Ras: huskatt
Ålder: född juni 2021
Kön: hona
Beskrivning:

Hon var en rädd liten honkatt som var upphittad i Uppgränna. Hon kom då till Katthemmet i Värnamo och nu bor Gunilla på Finduzz Kattcafé i Jönköping om du vill hälsa på!https://finduzzcatcafe.se

Gunilla har gjort framsteg, nu kan man klappa henne och hon är framme och leker. Äter bra och går på lådan. Är kastrerad, chippad och vaccinerad, avmaskad och behandlad mot öronskabb. försäkrad i Svedea.

Harry, Laura & Yamac

Ras: huskatt
Ålder: födda juli-22
Kön: hona/hane
Beskrivning:

Dessa tre syskon kom till oss som omplaceringskatter då matte tyvärr blivit allergisk. Dom är supermysiga, jättebusiga och dom är som ler och långhalm. Dom gör allt tillsammans. Därför delas dom inte på. Så söker ni 3 nya underbara familjemedlemmar så är dessa fantastiska katter ett bra alternativ. Dom är chipmärkta, vaccinerade och kastrerade. Dom är försäkrade i Svedea.

Irene

Ras: huskatt
Ålder: född juni 2022
Kön: hona
Beskrivning:

Kom från Skåne med 5 andra kattungar. Vi var inte direkt tama. Långt ifrån. Utvecklades långsamt i början men nu ligger jag med jourmatte i soffan och myser. Är fortfarande väldigt lättskrämd men det kommer lägga sig med tiden. Jag måste bo med minst en annan katt. Är chippad, vaccinerad, kastrerad och försäkrad.

Jaquline

Ras: huskatt
Ålder: Född mars 2020
Kön: hona
Beskrivning:

Jaquline har nu bott länge i jourhemmet. Hon är en mycket försiktig katt som gärna håller sig i
bakgrunden. Det går att klappa henne om hon ligger på en trång, trygg plats. Fast om hon kan går
hon hellre undan.

Under sin tid i jourhemmet har hon haft några riktigt tighta vänner som alla har flyttat utan att hon
fått följa med. Detta har gjort henne deprimerad. Nu har hon återigen funnit en vän i Undis och bör
därför får flytta tillsammans med honom.

Vi tror att deras nya hem är ett hem där de kan få gå ut och in eller bo som stallkatter. Man måste ha
förståelse för att de kanske inte kommer att gå att klappa.

Jaquline är kastrerad, vaccinerad och försäkrad i SVEDEA katt.

John

Ras: huskatt
Ålder: född 2013
Kön: hane
Beskrivning:

John är en semi-långhårig vacker äldre katt som gillar att iaktta saker på håll, samtidigt som han är ganska nyfiken. Han uppskattar att sitta på fönsterbrädan och titta ut på omgivningen. Han gillar även att utforska och skulle därför troligtvis trivas bra i ett hem med stor yta. Han älskar mat och är en väldigt välstädad kille i övrigt. En kattkompis är nog ingen nackdel då han kan behöva någon som guidar honom kring livet som innekatt. Vaccinerad, chippad och kastrerad.

Jupiter

Ras: huskatt
Ålder: född juni 2022
Kön: hane
Beskrivning:

Jupiter är en av 10 kissar som kom till oss efter att ha levt i ett stall. Där blev dom matade av en snäll herre så dom är inte helt ovana vid människor. Däremot är beröring fortfarande läskigt men jag accepterar att bli klappad om man är lugn. I rätt hem kommer jag blomma ut och bli en skön kille. Jupiter är kastrerad, chippad och vaccinerad samt försäkrad i Svedea

Karl-Gustav (tingad)

Ras: huskatt
Ålder: född juli 2021
Kön: hane
Beskrivning:

Denna ståtliga killen är en riktig gosegris. Kelar och leker gärna. Han har ett medfött handikapp som gör att ena framtassen är vinklad utåt. Han har inte ont av det idag men man måste vara observant på eventuell smärta när han blir äldre. Han är kastrerad, chippad, vaccinerad samt försäkrad i Svedea.

Kinna

Ras: huskatt
Ålder: Född jan. 2021
Kön: hona
Beskrivning:

Fina, försiktiga Kinna har efter en tid som adopterad kommit tillbaka till föreningen. Detta pga
personliga omständigheter som inte har med henne att göra. Hon kräver ett hem där hon kan få gå
ut. Trivs inte alls som innekatt. Ännu har hon inte vågat låta oss människor klappa henne men hon
har inga som helst problem med att vara med överallt. Är mycket matmotiverad. Finns hennes
framtida hem där ute? Ett hem som inte hem som inte ställer krav på henne utan låter henne få vara
den fina kisse hon är.

Kinna är kastrerad, vaccinerad och försäkrad i SVEDEA katt.

Laleh

Ras: huskatt
Ålder: född okt 2018
Kön: hona
Beskrivning:

Laleh är lekfull och gillar att busa med andra katter. Hennes favoritlek är datten och hon spenderar mycket tid med att både leka och vila i bollbanan (se bild). Hon behöver lite mer tid för att våga lita helt på människor men hon gör framsteg varje dag. Trots att hon inte är överförtjust i att bli klappad så blir hon lite mer gosig när det är matdags, då kan hon stryka sig mot benen och vilja bli kliad på huvud samt ner mot skuldrorna. Hon tittar gärna på TV tillsammans med oss och är lika intresserad oavsett om det är en actionfilm, nyheter eller en fågelvideo. Laleh vill gärna flytta tillsammans med kattkompisen Yoko eller till ett adoptionshem med en lekfull katt.

Hon är chippad, vaccinerad, kastrerad och försäkrad i SVEDEA.

Läs mer och se fler bilder på Instagramkontot https://www.instagram.com/jourhemmet/
Läs mer och se fler bilder på Facebookkontot https://www.facebook.com/JourhemmetKattrehabilitering/

Leija

Ras: Huskatt
Ålder: Född 2018
Kön: Hona
Beskrivning:

Leila född 2018, trevlig liten tjej som blev ensam kvar när husse avled. Mer info kommer så snart hennes dokument hittats.

Lykke

Ras: huskatt
Ålder: född aug 2022
Kön: hona
Beskrivning:

En ljuvlig tjej som älskar gos och mys Men är även precis så busig som en kattunge ska vara. Lykke behöver flytta till ett hem med en busig kattkompis alternativt tillsammans med en annan kisse från kattcaféet där hon bor. Lykke är vaccinerad, kastrerad, chippad samt försäkrad i Svedea.

Är du intresserad av Lykke? Hon bor på Finduzz Kattcafé i Jönköping om du vill hälsa på! Boka ditt besök på:

https://finduzzcatcafe.se

Magic

Ras: huskatt
Ålder: född aug 2022
Kön: hane
Beskrivning:

En ensam kattunge som kom in till oss och fick bo ihop med de andra ungarna och mammorna från kolonin vi fått in.  Magic fick genast vara med i gänget utan problem. Nu är hon redo att få sitt egna hem. Adopteras inte ut ensam, antingen med en annan kattunge eller till ett hem där det redan finns en katt. Vaccinerad, kastrerad och chipmärkt.

Magic bor på Finduzz Kattcafé i Jönköping om du vill hälsa på! Boka ditt besök på:

https://finduzzcatcafe.se

Majvor

Ras: delvis ragdoll
Ålder: född april 2019
Kön: Hona
Beskrivning:
Blandras ragdoll, trefärgad, långhårig Det har varit lite tufft för Majvor de senaste veckorna då matte hastigt gick bort. Hon har fått flytta ett par gånger och känner sig lite osäker i nya miljöer. Majvor är helt tam och kelar gärna när hon känner sig trygg. Hon har aldrig varit ute mer än på balkongen i sele och är inte van vid andra djur så helst ensamkatt. Majvor är kastrerad, chippad och vaccinerad samt försäkrad i Svedea katt.

Mimmi

Ras: huskatt
Ålder: född okt 2022
Kön: hona
Beskrivning:
Mimmi är syster med Fia och vill flytta till samma hem som sin syster utan andra katter.
Mimmi visar tydligt att andra katter inte är välkomna.
En nyfiken och väldigt social tjej som älskar att bli klappad.
Men är lite rädd för händer som kommer för fort fram, eller när hon inte är beredd.
Ropar så fort hon inte ser oss människor.
Mimmi älskar att sitta i fönstret och kolla ut eller leka med bollar.
Mimmi har haft en tuff start i livet, men visar ändå att hon litar på oss människor.
Mimmi är vaccinerad, chippad och kastrerad samt försäkrad i Svedea.

Oden

Ras: Huskatt
Ålder: Ca 4 år
Kön: Hane
Beskrivning:

Oden är mysig kille som gillar att ta det lugnt och bli klappad på magen.
Förmodligen har han haft kontakt med människor tidigare för redan första dagen inomhus strök han sig mot benen och började spinna. Han är dock försiktig med nya personer och ligger gärna och observerar från en skyddad plats.  Oden beräknas vara ca 4 år men hur länge han har fått klara sig på egen tass är det ingen som vet.

Oden är försäkrad, kastrerad, chippad och vaccinerad.

Oden bor på Finduzz Kattcafé i Jönköping om du vill hälsa på!

https://finduzzcatcafe.se

Onix & Jade (tingade)

Ras: Huskatt
Ålder: Födda aug-22
Kön: Hona & hane
Beskrivning:

Letar du efter en ny familjemedlem, eller kanske två?
Möt ljuvliga Onix och Jade. Bror och syster, födda 2022-08-27. Detta syskonpar är helt underbara, keliga, busiga och älskar att få vara med.
Dom är kastrerade, chippade, vaccinerade och så redo för nya utmaningar.
Så längtar du efter ett par pälsklingar så kom och träffa Onix och Jade.

Ronja

Ras: huskatt
Ålder: född jan 2021
Kön: hona
Beskrivning:

Ronja har gjort stora framsteg sedan hon flyttade in till jourhemmet. I början skakade hon om man kom för nära och hade öronen ner mot sidorna. Idag tar hon för sig lite mer och utforskar i hemmet, använder klösträd, vilar på soffan eller tittar ut genom fönstret. Hon har börjat visa intresse för leksaker och när hon väl börjar leka ordentligt kommer hon troligtvis att bli mer avslappnad. Hon kan fortfarande vara lite tillbakadragen och osäker och vi övar mycket på beröring i samband med mat. Hon väntar ofta tålmodigt när det börjar bli matdags och har även börjat jama när vi häller upp mat i skålen. Ronja är van vid att bo med andra katter men skulle även kunna vara en ensamkatt i sitt nya hem.
Hon är chippad, vaccinerad, kastrerad och försäkrad i SVEDEA.
Läs mer och se fler bilder på Instagramkontot https://www.instagram.com/jourhemmet/
Läs mer och se fler bilder på Facebookkontot https://www.facebook.com/JourhemmetKattrehabilitering/

 

Ronja_röd

Ras: huskatt
Kön: hona
Beskrivning:

fRonja är lite försiktig men tillgiven. Hon blir otrygg kring höga ljud och hon har mycket integritet. Att bli klappad är uppskattat när man lärt känna henne lite och hon får komma och gå som hon vill. Pratsam och social! Passar inte i ett hushåll med yngre barn.  Kastrerad, vaccinerad, chippad och försäkrad.

Rut

Ras: huskatt
Ålder: född nov 2022
Kön: hona
Beskrivning:
En liten go tjej som fullkomligt älskar att gosa.
Hon tar varje tillfälle att bli klappad och är gärna först framme när människor är i närheten.
Tar inte så stor plats och leker snällt.
Skulle önska få komma till en familj med en snäll kattkompis som är lite yngre.
Är van vid barn, men jourhemmet rekommenderar lite äldre barn som kan vara försiktiga med henne.
Rut kommer vara vaccinerad och chippad när hon är redo att flytta. Hon är även försäkrad i Svedea.

Sally

Ras: huskatt
Kön: hona
Beskrivning:

Sally är väldigt lugn och kelig, hon ligger helst i knät och myser, annars ligger hon själv o vilar. Hon är inte rädd för att träffa nya människor och kommer gärna fram när nån kommer.  Kastrerad, vaccinerad, chippad.

Saturnus

Ras: huskatt
Ålder: född juni 2022
Kön: hona
Beskrivning:

Saturnus är en av 10 kissar som kom till oss efter att ha levt i ett stall. Där blev dom matade av en snäll herre så dom är inte helt ovana vid människor. Däremot är beröring fortfarande läskigt men jag accepterar att bli klappad om man är lugn. I rätt hem kommer jag blomma ut och bli en härlig tjej. Saturnus är kastrerad, chippad och vaccinerad samt försäkrad i Svedea

Smulan (tingad)

Ras: huskatt
Ålder: född aug 2022
Kön: hona
Beskrivning:

Här har vi Smulan. Född ute i det vilda så människor är ganska så läskiga. Men smulan gör stora framsteg varje dag. just nu bor hon i katthemmet. Smulan skulle trivas bäst utan mindre barn då hon blir väldigt osäker. Men vill ha en kompis att leka med, helst en yngre katt som kan ge henne trygghet.

Smulan bor på Finduzz Kattcafé i Jönköping om du vill hälsa på! Boka ditt besök på:

https://finduzzcatcafe.se

Sonja

Ras: Huskatt
Ålder: Född april 2021
Kön: Hona
Beskrivning:

Sonja var tidigare väldigt utåtagerande men efter att hon fick dra ut några tänder (p.g.a. FORL) så har hon sakta börjat utvecklas till en mer nyfiken och lekfull katt. Hon är fortfarande väldigt osäker och försiktigt men har sakta börjat ta för sig mer i hemmet. Hon älskar blötmat (och människomat) och kommer ofta fram när det skramlas i köket för att försöka tigga till sig en munsbit. I nuläget går det inte att klappa henne men hon har börjat våga nosa på handen ibland. Sonja behöver ett lugnt hem där hon kan få fortsätta utvecklas i sin egen takt.

Läs mer och se fler bilder på Instagramkontot https://www.instagram.com/jourhemmet/
Läs mer och se fler bilder på Facebookkontot https://www.facebook.com/JourhemmetKattrehabilitering/

Hon är chippad, vaccinerad och kastrerad samt försäkrad i Svedea katt.

Timjan

Ras: huskatt
Ålder: född maj 2022
Kön: hane
Beskrivning:

Jag är en kille som har haft en jobbig start på livet. Min familj blev som tur var infångade och vi fick komma till ett jourhem där vi fick mat och hjälp. Jag älskar att busa med andra katter och fjäderleksaker. Min bästa kompis är Magic på Finduzz Kattcafé där jag bor nu. Mitt smeknamn är akrobaten eftersom jag gillar att hoppa och är en mästare på att klättra! Är chippad, kastrerad, vaccinerad och försäkrad. Jag vill ha en kompis dit jag flyttar.

Timjan bor på Finduzz Kattcafé i Jönköping om du vill hälsa på!

https://finduzzcatcafe.se

Tom

Ras: huskatt
Ålder: född 2020
Kön: hane
Beskrivning:

Tom är vildkatten som blivit en riktig myspropp. Han är infångad i en kattkoloni i ett ödehus och var till en början skräckslagen. Nu är han en nyfiken katt med stor personlighet. Vägen till den här mannen går genom magen, så fort jourmatte rör sig i hemmet är han där, stryker sig mot benen och tigger om mat och gos. Tom är ännu väldigt stressad av de andra katterna i sitt jourhem och skulle behöva hitta sitt föralltidhem. Han behöver ett lugnt hem, utan små barn där han kan få fortsätta att utvecklas till en trygg och tillgiven familjemedlem. Tom är kastrerad, vaccinerad, chippad och försäkrad.

Tusse & Shanti

Ras: huskatt
Ålder: födda 2017/2018
Kön: Hane
Beskrivning:

Tusse och Shanti längtar efter en egen familj.
Tusse (född 2015) och Shanti (född 2016) fångades in i en kattkoloni. Dom var så
rädda när dom kom in men har nu gjort stora framsteg och litar mer på
människor.
Jourhemsmatte berättar att Shanti vågar ligga vid hennes ben och att
Tusse ibland vill bli klappad.
Dom gillar båda att sitta i fönstret och titta ut.
Tusse och Shanti söker ett lugnt hem utan andra djur och småbarn.
Är kastrerade, vaccinerade och ID-märkta samt försäkrade. Dom vill flytta tillsammans.

Undis

Ras: huskatt
Ålder: född maj 2022
Kön: Hanar
Beskrivning:

Undis kom till föreningen tillsammans med sin mamma och två syskon. De var då alla vilda. Undis var den kattunge som var mest rädd och har ännu inte accepterat människor. Han är mycket matmotiverad. Gillar att leka och busa som den ungkatt han är.

I jourhemmet han har funnit sin själsvän i Jaquline och de kommer att säljas tillsammans. Vi tror att ett hem där de kan få gå in och ut som de vill eller ev bo som stallkatter kan vara deras framtid. Man bör ha förståelse för att de kanske inte kommer att acceptera att bli klappade.

Undis är kastrerad, vaccinerad och försäkrad i SVEDEA katt.

Victoria (tingad)

Ras: huskatt
Ålder: född 2022
Kön: hona
Beskrivning:

Jättekelig, mysig tjej som är nyfiken och vill vara där du är. Pratar gärna med ett lågt kuttrande. Älskar att sova med dig i sängen. Långhårig men just nu lejonklippt. Kastrerad, chippad och vaccinerad samt försäkrad i Svedea.

Vincent

Ras: huskatt
Ålder: född jan 2019
Kön: hane
Beskrivning:

Denna 4-åriga kattpojke med de snyggaste “morrisarna” är en lugn och ordentlig pojke. Han älskar sin jourmatte som han sover hos på nätterna när han inte spanar ut genom fönstret. Ligger gärna i knät. Han leker lite, spön och små bilar är favoriterna. Sköter lådan perfekt. Han ogillar dammsugaren. Han äter specialfoder då det efter ultraljud konstaterats att han har något förstorade njurar. Har du ett lugnt hem att erbjuda, och du själv vill ha en lugn och gosig kattpojke som generöst delar ut sina himmelska nospussar, då har du hittat rätt. På sikt tror vi att han vill ha möjlighet att få gå ut. Självklart är Vincent kastrerad, vaccinerad och chippad. Försäkrad i Svedea.

Vivan

Ras: Huskatt
Ålder: Född 2022
Kön: Hona
Beskrivning:

Busig liten tjej full av energi. Vill gärna kunna gå ut längre fram.
Mer info kommer när hon besökt veterinären

Yoko

Ras: huskatt
Ålder: Född maj 2021
Kön: Hona
Beskrivning:

Yoko är en lekfull men försiktig katt. Hon har börjat bli lite mer nyfiken av sig och spenderar mycket tid i både soffan och sängen. Hon får många busryck under dagen och älskar att leka med andra katter samt att jaga bollar eller fjädervippor. Ibland kan hon bli lite osäker när man går förbi och kan då springa iväg en bit men det har börjat ske mer sällan i jämförelse med när hon flyttade in. Sträcker man fram handen kommer hon ofta fram och hälsar och vill bli klappad och medan hon vilar så gillar hon även att bli klappad på magen. Yoko blir mer självsäker i andra katters sällskap och vill gärna flytta tillsammans med kattkompisen  Laleh eller till ett adoptionshem med en lekfull katt.

Hon är chippad, vaccinerad, kastrerad och försäkrad i SVEDEA.

Läs mer och se fler bilder på Instagramkontot https://www.instagram.com/jourhemmet/
Läs mer och se fler bilder på Facebookkontot https://www.facebook.com/JourhemmetKattrehabilitering/

Zimba

Ras: huskatt
Ålder: 9 år
Kön: Hane
Beskrivning:

En härlig kille född i januari 2015 som söker nytt hem. Tam, lite försiktig, men kommer fram mer och mer. Sover gärna under filtar hela dagen men på kvällen vill han ha sällskap och prata och bli kelad. Han gillar att bli kliad och att sova i din säng men gärna vid fotändan. Han kan bli lite rädd vid höga ljud men tittar nyfiket fram eftersom han undrar vad det är. Zimba älskar godis men får hålla igen eftersom han tidigare varit lite överviktig.