Stöd Djurens Vänner Lidköpings arbete!

Det finns många sätt att visa sitt stöd för Djurens Vänner Lidköping och våra djur, nedan hittar du några av dem.

Medlemskap

Genom att bli medlem stödjer du oss inte bara ekonomiskt utan framför allt genom att göra oss till en starkare förening som kan påverka samhällets orättvisor mot djuren. Du får dessutom vår fina medlemstidning fyra gånger per år, samt information direkt hem när vi ska ha olika evenemang såsom loppmarknader och årsmöte.

Medlemskap: För endast 200 kronor/år för familjen så har du möjlighet att stödja katthemmet. Alla pengar går oavkortat till våra katters vård och omsorg.

Medlemsavgiften för enskild person är 150 kr/år, eller 200 kr/ år för familj.

Betalningen gör du enklast till BankGiro 5534 – 0830 eller via Swish 123 074 0712. Kom ihåg att skriva att det gäller medlemskap samt din adress.

Du som redan är medlem kan hjälpa oss att bli en större och starkare förening genom att få andra att bli medlemmar!

Via Riksorganisationens hemsida kan man numera även ge gåvor eller bli medlem direkt på nätet!
Klicka här och välj sedan Lidköping

Arbeta ideellt

Vi behöver hjälp av ideella inom många olika områden. Detta kan var allt från att hjälpa till med våra djur eller packa medlemsutskick –  till att sprida material eller informera om föreningen på olika evenemang.

Är du intresserad och vill veta mer så kontakta oss.

Gåvor

Att driva en ideell förening för djur som har det svårt är mycket kostsamt, men tack vare generösa gåvor och arv klarar vi att driva verksamheten vidare.

Föreningen är mycket tacksam för alla gåvor och arv som kommer in, stora som små. Tack vare dessa och våra eldsjälar kan vi driva vårt viktiga arbete vidare!

BankGiro: 5534 – 0830
Swish: 123 074 0712

Arv och testamente

Hjälp djur i nöd via ditt testamente! De arv vi varit tursamma nog att få, hjälper föreningen oerhört mycket. Vi är mycket tacksamma för både stora och små arv! På vår riksorganisations sida kan du kostnadsfritt få hjälp att upprätta ett testamente till förmån för Djurens Vänner Lidköping. Läs mer här.

Om du väljer att donera pengar i ditt arv, så tänk på att det alltid är bra att ha med föreningens organisationsnummer:
86 90 01 – 0213