Nyligen omplacerade

Moses

9 januari, 2024

Stora gosiga Moses är en riktig kelgris som gärna ligger i knät och myser.

Kevin

9 januari, 2024

Kevin är en supermysig, gosig och social skeppskatt (han har en extra tå på varje tass😻) som behöver få ett kärleksfullt hem med tillgång till utevistelse. Han är en van ensamkatt men kanske skulle gå ihop med rätt kompis💕

Polka

10 december, 2023

Söta Polka letar nytt hem.

Lussan

10 december, 2023

Fina Lussan letar efter ett lugnt och skönt hem.

Frosty

10 december, 2023

Lilla söta Frosty söker ett hem tillsammans med kompis från katthemmet eller ett hem där en trygg kattkompis redan finns. Frosty är en liten skärrad katt som behöver ett lugnt hem med mycket kärlek och tålamod för att få tillit till sin tvåbening❤️

Sam “Sammy”

2 december, 2023

Sammy är en lugn, snäll och mysig 11-årig herre som vill komma till ett hem med mycket kärlek och tillgång till att kunna gå ut. Han gillar alla människor, även barn men är lite skeptisk till andra katter.

Bosse & Nisse

19 november, 2023

Bosse och Nisse är 1,5 år och uppvuxna på gård. De behöver lite tid och behöver få komma till ett ställe där de får gå in och ut som de vill och får gärna flytta tillsammans.

Gumman

19 november, 2023

Gumman är en ung dam på ca 2 år som behöver tid för att lita på en ny betjänt. Hon är lite skraj för ljud så hon behöver komma till ett lugnt hem utan små barn.

 

Rouge

26 oktober, 2023

Urgulliga Rouge söker ett hem tillsammans med kattkompis från katthemmet eller ett hem där kattkompis redan finns.

Molly

2 oktober, 2023

Molly är lite skygg inför främmande människor och tycker inte om höga ljud. Har tidigare bott med en annan katt och hon saknar det, så hem med kattkompis är önskvärt. Molly vill också ha tillgång till utevistelse. Hon är kastrerad, chippad, vaccinerad och försäkrad.

Mvh Maria,  0705104360