Stöd Djurens Vänners arbete!

Det finns många sätt att visa sitt stöd för Djurens Vänner Vetlanda och våra djur, nedan hittar du några av dem.

Medlemskap

Du får gärna bli medlem i vår förening. Det kostar dig som privatperson 150 kronor/år eller 200 kronor/år för hela familjen, och då stödjer man inte bara något väldigt bra, man får även rösträtt på vårt årsmöte. Dessutom får man Djurens Vänners tidning Aktuellt fyra gånger om året och hålls uppdaterad om vad som händer både i vår förening lokalt, men även runt om i landet.

Som företag kan man också bilda ett medlemskap. Alla företagsmedlemmar står med som sponsor här på hemsidan, samt att vi vid varje evenemang har en skylt uppsatt med alla företagsmedlemmar. Det kostar er 1500 kronor/år och ni får precis som privatmedlemmar, Aktuellt skickad till er fyra gånger om året.

Vill du anmäla medlemskap?
Betala in 200/1500 kronor till vårt PlusGiro (67 24 19-9) eller över Swish (123 041 66 02). Som privatperson märker du inbetalningen med ditt namn och telefonnummer. Som företag märker ni inbetalningen med ert organisationsnummer.

Vill du bli volontär?

Vi har alltid behov av fler människor med hjärtat på rätta stället! Det finns en hel del olika sysslor som du kan göra, så det är bara att kontakta oss för mer information. Det gör du lättast genom mail: vetlanda@djurensvanner.se

Gåvor

Vi driver föreningen och katthemmet helt ideellt och behöver därför även hjälp ekonomiskt. Om du vill skänka pengar till förmån för djuren som vi hjälper så kan du antingen sätta över en slant till vårt plusgiro: 67 24 19-9 eller swisha över till: 123 041 66 02. Märk inbetalningen med GÅVA.

Fysiska gåvor är såklart alltid välkommet! Klöspelare, leksaker, kattlådor och så vidare går åt och behöver bytas ut med jämna mellanrum. Om du vill donera något så maila oss gärna: vetlanda@djurensvanner.se

PlusGiro: 67 24 19-9
Swish: 123 041 66 02

Arv och testamente

Hjälp djur i nöd via ditt testamente! De arv vi varit tursamma nog att få, hjälper föreningen oerhört mycket. Vi är mycket tacksamma för både stora och små arv! På vår riksorganisations sida kan du kostnadsfritt få hjälp att upprätta ett testamente till förmån för Djurens Vänner Vetlanda. Läs mer här.

Om du väljer att donera pengar i ditt arv, så var nog att skriva att pengarna ska gå till Djurens Vänner Vetlanda. Tänk även på att det alltid är bra att ha med föreningens organisationsnummer: 80 24 68 – 9179