Hemlösa djur

Vill du adoptera en katt?

Hälsa på våra katter när vi har Öppet Hus, lördagar klockan 12-14. Vi vill att du först hälsar på, eventuellt tingar och sedan väntar i regel till lördagen efter med att ta hem nya familjemedlemmen. Allt för att du inte ska göra något förhastat.

Just nu har vi inte Öppet Hus på grund av Covid-19 – katthemmet är för litet för att kunna samlas på ett säkert sätt. Om du är intresserad av att adoptera en katt, kontakta oss via Facebook eller e-post djurensvannervetlanda@gmail.com och boka en tid.

När du adopterar en katt från oss så står vi för vaccination, kastrering samt id-märkning och naturligtvis för de andra omkostnaderna som katten har inneburit under tiden den varit hos oss. Vi registrerar katten i Djur-ID:s databas och när er prövomånad har gått (under den första månaden som du har katten så är vi beredda på att ta tillbaka den om det inte går bra) gör vi ett ägarbyte så att katten står registrerad på dig.

Kontakta oss gärna om du är intresserad av någon av våra katter, så kan vi sätta upp dig på intresselistan.

Rasmus

Hilma

Kön: Hona
Beskrivning:
Hej, jag heter Hilma.
Jag har precis haft en kull med kattungar. Visst är de söta, men nu börjar de bli så stora att de är irriterande och jag längtar tills att de flyttar till sina egna familjer. Då kan ju jag fortsätta med mitt liv också och inte spendera all tid på att uppfostra mina barn.
Jag är född 2014 och vill helst bo utan andra katter. Jag är kelig, pratsam, och tycker om att vara i centrum.
HilmaHilma