Nyligen omplacerade

Nala (adopterad)

30 december, 2022

Nala är en busig och gosig tjej. Hon leker gärna med sina små möss som hon bär omkring. Hon är inte klar för adoption än men det går bra att hälsa på henne ändå.

Maja (adopterad)

23 december, 2022

Maja är en liten söt dam  och en tillgiven gosig tjej. Hon är inte klar för adoption riktigt än, då hon skall chippas, kastreras och vaccineras först. Söker du en myskisse har du en här.

Emil (adopterad)

23 december, 2022

Emil är ett litet busfrö, han är överallt och ingenstans. Samtidigt jättemysig. Var maten serveras vet han, så fort jourmatte går ut i köket kommer han som ett skott och springer runt benen och skriker, helt utsvulten stackarn. Han bor tillsammans med andra katter i jourhemmet som lär honom att man inte bete’ får sig hur som helst. Emil är chippad, vaccinerad, kastrerad och försäkrad i Svedea. Vill du träffa yrvädret Emil kontakta Djurens Vänner.

Sarah (adopterad)

17 december, 2022
En gosig mammakatt, hon har 4 kattungar som är klara för flytt så hon behöver ett eget hem. Hon fungerar bra med andra katter, lugn och tålmodig. Har du/ni en plats i ert hem för denna trevliga flicka? Hon är chippad, vaccinerad och kastrerad samt försäkrad i Svedea katt.

Alba (adopterad)

28 november, 2022

Hej, jag heter Alba och har vuxit upp med min mamma, pappa, 2 syskon och min människa. Just nu bor jag i ett jourhem med andra katter och det funkar fint. Vill ha en egen familj för jag älskar att bli klappad och ligga jätte nära. Social, trevlig och gillar att busa. Är chippad, vaccinerad, kastrerad och försäkrad. Jourmatte säger att jag är världens gulligaste för jag spinner hela tiden.

Ronja_2 (adopterad)

28 november, 2022

Ronja är en liten go tjej som behöver nytt hem, gärna med en kompis i ungefär samma ålder som hon kan leka med. Är lite orolig i början men ger man henne tid och kärlek så vänder det snabbt. Hon sover gärna i sängen, försöker sno maten som andra äter, nyfiken och alldeles underbar.

Ronja bor på Finduzz Kattcafé i Jönköping om du vill hälsa på!

https://finduzzcatcafe.se

Michelle (adopterad)

26 november, 2022

”Jag är 7 månader och älskar att leka! När jag flyttade in till detta jourhem så var jag väldigt rädd och lät inte någon komma nära. Nu är jag mer trygg i mig själv och sover gärna i fotändan på sängen och älskar att bli klappad. Jag skulle gärna vilja ha en kattkompis att busa och gosa med i mitt nya hem.”

Vaccinerad, kastrerad, ID-märkt. Försäkrad via SVEDEA. Bor i jourhem (Skillingaryd)

Har du frågor eller är intresserad av att träffa Michelle så kan du skicka ett meddelande till varnamo@djurensvanner.se

Drottningen (adopterad)

26 november, 2022

Drottningen är en omplaceringskatt som kommer från en äldre dam som inte längre klarar av sin älskade katt på grund av sjukdom. Hon är en väldigt gosig katt som älskar att mys och ligga nära, visar när hon vill mysa och berättar när hon varit på toa. Gillar godis och bli klappad på magen, hon kommer och hälsar dig välkommen hem med att säga att hon har saknat dig ( på kattspråk ) hon trivs bäst ensamkatt. Chippad, vaccinerad och försäkrad.

Drottningen bor på Finduzz Kattcafé i Jönköping om du vill hälsa på!

https://finduzzcatcafe.se

Jimmie (adopterad)

20 november, 2022

En av flera ungar från en koloni som kom in i värmen. Kelig och gullig. Är väldigt tajt med sin bror Barry, så de adopteras ut tillsammans. Vaccinerad, kastrerad och chippad.

Chassi (adopterad)

15 november, 2022

Hej! Jag heter Chassi och är en söt och bestämd dam som gillar att busa och gosa. Jag är tydlig i mitt kroppsspråk och berättar när jag är nöjd/missnöjd. Jag älskar att bli kliad under hakan och på huvudet. Äter allt men behöver en bra kost för magen och för att förebygga urinsten. Godis älskar jag och kan få mig att komma fram även när jag verkligen inte vill. Jag trivs bäst som ensamkatt.