Nyligen omplacerade

Bosse

25 april, 2022

Bosse född 2019-01-01
5 kg ren kärlek. Fina Bosse har troligtvis flyttats ifrån av sin familj. Han vandrade från hus till hus i den lilla orten. Han var t o m på ett äldreboende och charmade till sig mat. Slutligen hamnade han på en hästgård där han beslöt sig för att stanna. Det höll dock gårdens egna katter inte med om så vi kontaktades.
Charmigare pojk får man leta efter. Det går inte ens att ta ett vettigt kort på Bosse för han vill bara kela.
Så vill du ha en gosegris i ditt liv? Adoptera Bosse! Du kommer inte bli besviken.
Bosse är kastrerad, vaccinerad och chipmärkt samt försäkrad i Svedea.

Harry Boy

21 april, 2022

Harry Boy född 2016
Underbar katt som bara vill gosa o prata. Kan flytta till någon som har en snäll honkatt eller är hemma mycket. Längre fram vill han säkert gå ut i trygg omgivning.

Jaspis

3 april, 2022

Fångad i Svenarum. Är nyfiken & lekfull,  älskar att kela.  Van vid fasta mattider.  Vaccinerad 1:a, kastrerad, ID-märkt och försäkrad hos Svedea. Äter bra o går på lådan.

Bor i jourhem (JÖNKÖPING ) from v 12.

Är du intresserad av att träffa mig?  Skicka ett meddelande och berätta lite mer om dig själv och hur du bor så är vi ett steg närmare att ses!”

Aragonit

3 april, 2022

Aragonit är namnet på en vacker ädelsten. Lika vacker är denna tvååriga kattpojken. Hans tro på människor var låg när han flyttade in till sin jourmatte. Han är fortfarande rädd då han inte varit inne så länge. Jourmatte berättar att han  gömmer sig gärna på dagarna, men är uppe och kollar runt på nätterna när han tror att inte hon märker av honom. Han är snäll berättar matte och han älskar att bli borstad på huvudet, och har nu även förstått att mattes varliga och mjuka hand är behaglig då den försiktigt stryker över honom. Han sköter lådan perfekt så som fina kattpojkar gör.  Aragonit som hade sin andra födelsedag i höstas är förstås kastrerad, vaccinerad och chippad. Med fortsatt  kärlek och tålamod så kommer även insidan att bli lika vacker som ädelstenen han är uppkallad efter.

Skrållan

26 mars, 2022

Är en gosig tjej som hade väldigt dåligt självförtroende när jag kom till mitt jourhem. Jag var rädd för allt. Fräste åt jourmatte och var allmänt sur. Hon började klia mig med en ryggkliare så det blev lite avstånd mellan oss och det funkade bra i 4 dagar sedan tröttnade jag på ryggkliaren och gick fram till henne och sa klia och gosa med mig.  De första dagarna efter det då fräste jag när hon kom men det var bara en reflex sedan ville jag bara att hon skulle klia mig. Nu har jag jag sluppit karantänen sedan flera veckor men inte vågat lämna den. Dörren har stått öppen men jag vågar inte lämna min trygghet tills en dag för drygt en vecka sedan då jourmatte dammsög. Blev jätterädd och sprang ner i köket. Jourmatte stängde dörren så att jag inte kunde komma tillbaka till min trygghet och vet ni vad – det var inte så hemskt här nere bland alla de andra katterna. Mitt självförtroende växer sakta men säkert så det kommer bli så bra det här. Mu till mitt problem – var är Du som vill adoptera en lite rädd tjej som kommer bli din allra bästa vän? Är chippad, vaccinerad, veterinärbesiktigad och kastrerad.

Margot

17 mars, 2022

Jag är en liten nyfiken men rädd prinsessa, kommer gärna fram och nosar på dig om du är helt stilla men  rör du dig i min riktning springer jag iväg.

Bästa som finns är att gosa med tofflor, där  jag gärna lägger huvudet så långt in jag kan! Annars är det superkul att leka med sladdar och skruvmejslar. Ligga framför brasan eller som hos jourmatte direkt framför terrassvärmaren i vardagsrummet med min toffla förgyller vilken kväll som helst! Jourmatte fick för sig en gång att jag kanske skulle bli kokt så hon sänkte temperaturen…. Det gillade jag inte! Utöver det så sköter jag lådan perfekt, dock litar jag inte fullt på dem som har lucka… tänk om jag fastnar igen!? Äter blötmat 2 gånger om dagen för min tjocka kattkompis gör inget annat än tigger mat, vilket i slutändan är en fördel för mig!

Batman

17 mars, 2022

Batman är en supersnäll pratig charmör som gärna vill vara med. Med Batman i ditt hem behöver man inte känna sig ensam, han kurrar och pratar nästan hela tiden, och följer gärna med dig vart du än går. Att bli kliad på magen är skönt tycker Batman.  Otrolig social, men borde nog vara ensamkatt.

Batman är kastrerad, chipmärkt och vaccinerat. Klar för sitt föralltid hem.

Marie

6 mars, 2022

Jag är energisk och älskar att leka så mycket jag kan! På dagtid underhåller jag mig själv genom att jaga bollar tvärs över golvet och tar man fram en fjädervippa så kan jag leka hur länge som helst. Jag älskar att leka datten med både människor och katter och jag skulle verkligen vilja ha en lekfull kattkompis i mitt nya hem. Jag gillar att bli klappad men kan bli lite reserverad till och från och gå undan — detta händer allt mer sällan och ju mer tillit jag får till en person desto tryggare känner jag mig.

Olof & Tage

6 mars, 2022

Vi är troligtvis bröder och är drygt ett år gamla! Det bästa vi vet är att busa och leka…och smaka på laktosfri mjölk. Båda är vaccinerade, kastrerade, ID-märkta och försäkrade via Svedea.

Tage: jag är lite mer tillbakadragen mot människor men blir väldigt kelig innan matdags. Jag vågar ta emot godis ur handen och är väldigt försiktigt när jag gör det. Ibland kan jag bli lite osäker och fräsa eller slå med tassen men det händer allt mer sällan. Jag har försökt bli mer självständig men på sistone har Olof återigen blivit min trygga punkt som jag vill både sova och leka tillsammans med.

Olof: jag är ganska utåtriktad och älskar att bli klappad. Det är så härligt att bli kliad på magen och det dröjer inte länge förrän jag spinner högt! Jag har börjat bli mer nyfiken på sängen och hoppar gärna upp där på morgonen för att tala om att det är dags för frukost. Jag är ett riktigt energiknippe som älskar att leka. När det är dags för att vila lägger jag mig gärna rätt på Tage.

Magda

1 mars, 2022

Magda född maj 2020 Magda är en rund och go tös. Hon skulle behöva komma ut i ett hem utan andra katter. Men med människor som ger henne all uppmärksamhet. Hon är kelig och mysig men med stor integritet. Magda är kastrerad, chipmärkt, vaccinerad och försäkrad i Svedea.