1 februari, 2016

 

Söndag 4 september kl 11.00 – 14.00

Loppis – men inte på djurhemmet

Då vår karantän nyligen dessvärre drabbades av ringorm har vi beslutat att ställa in Öppet Hus även i september. Ringorm är inte farligt, och kan effektivt behandlas. Däremot kan det smitta mellan olika djurarter och även till människor. För att minska risken för spridning till övriga avdelningar har vi därför beslutat att ställa in nästa Öppet Hus, då vi även skulle haft vår stora höstloppis.

MEN eftersom vi har fått massor av fina loppisprylar donerade till oss, så löser vi det på annat sätt den här gången! Samma dag som vi skulle haft vår loppis äger det nämligen även rum en annan stor loppis i Kyrkheddinge. Hemvärnsgården i Kyrkheddinge håller sin bakluckeloppis söndag 4 september kl 11.00-14.00, och vi kommer därför att packa bilarna och ta oss ditt för försäljning istället!

Så kom gärna och besök oss på loppisen i Kyrkheddinge, men som alltså INTE är på djurhemmet denna gång.
Mer information om bakluckeloppisen

Öppet Hus på djurhemmet äger vanligtvis rum den första söndagen i varje månad. Men se för säkerhets skull alltid efter på hemsidan eller Facebook så att ingen avvikelse förekommer.

Välkommen att se djurhemmet och träffa våra katter, kaniner och marsvin som just nu söker nya hem. Det bjuds även på fika, säljs lotter mm.

 

Lördag 8 oktober 

Öppet Hus och invigning av Hundstallet

Snart är det äntligen dags för invigning av vårt samarbete med Hundstallet!

Mer information kommer.