Det finns många sätt att visa sitt stöd för Djurens Vänner och våra djur, nedan hittar du några av dem.

MEDLEMSKAP

Genom att bli medlem stödjer du oss inte bara ekonomiskt utan framförallt genom att göra oss till en starkare förening som kan påverka samhällets orättvisor mot djuren. Du får dessutom vår fina medlemstidning fyra gånger per år!

Medlemsavgift 2019: 150 kr per person/år eller 200 kr per hushåll/år

Betalningen gör du till vårt PlusGiro: 2 63 63 – 2. Glöm inte att skriva att det gäller medlemskap. Numera kan man även donera pengar eller betala sin medlemsavgift till oss via Swish: 123 634 76 94. Det är ett väldigt enkelt och bra system för oss eftersom vi då kan se insättningen direkt, vilket innebär att man även kan använda detta som betalningsmetod vid t ex loppisar, öppet hus, mässa eller utställning.

GÅVOR

Att driva en ideell förening för djur som har det svårt är mycket kostsamt, men tack vare generösa gåvor och arv klarar vi att driva verksamheten vidare. Föreningen är mycket tacksam för alla monetära gåvor och arv som kommer in, stora som små. Tack vare dessa och våra eldsjälar kan vi driva vårt viktiga arbete vidare!

Om du väljer att donera pengar i ditt arv,  så tänk på att det alltid är bra att ha med föreningens organisationsnummer: 80 24 36-7230

PlusGiro: 2 63 63 – 2
Swish: 123 634 76 94

Vi tar även tacksamt emot fysiska gåvor i form av kattmat, kattsand, klotänger, klösbrädor, klätterställningar och andra liknande tillbehör.

VOLONTÄRER

Vi har även arbetsgrupper som hjälper till med bland annat:
– infångning av katter
– transport till och från veterinär
– loppisförsäljning
– pyssel (till försäljning)

Kontakta oss via ett pm på vår Facebooksida om du är intresserad av att hjälpa till eller om du har en idé som kan hjälpa föreningen framåt.