7 november, 2020

 

******** Obs! Kalendern är slutsåld! ********

 

Nu finns vår kalender för 2021 att köpa! I år har vi utgått från ett tema när vi skapat kalendern: “varför hamnar katter på katthem?”, vilket uppmärksammas genom att lägga fokus på 12 katter med olika (men ibland ändå lika!) öden. Formatet är A5, och viks ut till A4 när den hänger på väggen.

Lättast är att köpa kalendern via Swish och att vi skickar den hem till dig med post. Det går även att komma till katthemmet och köpa kalendern på plats men i och med pandemin är postgång ett bättre alternativ.

 

Hur får jag kalendern hem med posten?
1. Betala rätt summa inklusive porto via Swish, se prislistan nedan. Swish-nummer: 123 225 86 89. Skriv exempelvis “2 kalendrar” som meddelande.
2. Maila oss och ange namn och adress dit vi ska skicka kalendern, och bifoga en skärmdump på din Swish-betalning. Vår mailadress är: info@djurensvannergoteborg.se. Viktigt! Du måste ta kontakt med oss för att ge oss din adress, annars kan vi inte skicka kalendern.

 

När går det att köpa kalendern på katthemmet?

– Under kvällar, kl 18-20. Katthemmet ligger på Doktor Bex gata 4 i Göteborg, precis vid spårvagn 10:s ändhållplats (Doktor Sydows gata).

******** Obs! Kalendern är slutsåld! ********

Priser

Första kalendern kostar 100 kronor, och vill du köpa fler än så kostar varje extra 50 kronor.
1 kalender = 100 kr (122 kr inklusive porto)
2 kalendrar = 150 kr (194 kr inklusive porto)
3 kalendrar = 200 kr (244 kr inklusive porto)

 

Genom att köpa vår kalender bidrar du ekonomiskt och hjälper oss att sprida information om att vi finns. Ge för all del bort en kalender i present till en djurvän!

******** Obs! Kalendern är slutsåld! ********