Nyligen omplacerade

Följande djur har fått nya hem och är inte aktuella för omplacering.

Enzo

9 juli, 2018

Vår lilla sötnöt Enzo är den där katten som inte direkt vill ligga i knät, men hon är jättegärna med och undersöker vad du håller på med och utforskar nya grejer så fort hon får chansen.

RESERVERAD

Nils

9 juli, 2018

En jättegullig kille som väntar på att få komma till ett eget hem. Nils är otroligt snäll och vill vara med en hela tiden, han är vaccinerad,kastrerad och ID-märkt.

Tiffany och Ebony

9 juli, 2018

Tiffany (den gråa) och Ebony (den svarta) är två fantastiskt fantastiska systrar. Tiffany är ett litet knyte av energi och bus, men som gärna kan sitta i knäet och mysa också. Ebony är däremot lite tvärt om, en supermysig katt som älskar kel, men som inte tackar nej till bus om det bjuds.

Torsten

1 april, 2018

En pigg och glad kanin som alltid är i farten. Torsten gillar även att mysa, och kan bjuda på långa stunder av kel uppkrupen i din famn.

Julia

1 april, 2018

Julia är en framåt och lite bestämd tjej – men detta hindrar inte henne från att också vara en riktigt kelig katt!

Diesel

1 april, 2018

Han kan vara lite försiktig när man först träffar honom, men Diesel är en snäll och gosig katt som gillar sällskapet av människor.

Zoya

27 december, 2017

Trevlig och social katt som älskar att kela. Och om hon vill kela så puffar hon gärna på din hand och berättar precis vad hon vill! En lite äldre dam som nu letar efter ett bra hem där hon kan få tillbringa resten av sitt liv.

RESERVERAD